Home / AKTUELNO / UDARNA VEST! IZRAEL KRENUO U NAPAD NA SIRIJU: RUSI PODIGLI BORBENE AVIONE!

UDARNA VEST! IZRAEL KRENUO U NAPAD NA SIRIJU: RUSI PODIGLI BORBENE AVIONE!

Ruski lovci presreli su na nebu iznad Damaska izraelske ratne avione, koji su ušli sa juga Sirije.

Kako prenose pojedini mediji ruski avioni su presreli izraelske letelice, koje su planirale da izvrše niz vazdušnih napada na vojnu bazu T-4.

U vazdušnoj bazi T-4 su smeštene sirijske, ruske i iranske oružane snage. Iran je navodno pre nekoliko dana u ovoj bazi instalirao sistem PVO Bavar-373,

“Niko nije zvanično objavio da je bile neke vanredne situacije na nebu iznad Sirije. Međutim, nezvanično se saznaje da je incident bio vrlo ozbiljan. Izraelski avioni su bili na jugu Sirije i krenuli su ka Damasku. Ruski avioni su ih presreli i oterali iz Sirije”, naveo je jedan vojni izvor.

Lokalni mediji navode da je iz više izvora potvrđeno da su dva ruska borbena aviona Su-35 poletela iz vazdušne baze Hmejmijm. Ovi ruski avioni su poleteli nekoliko minuta pre nego što su izraelski lovci primećeni u Siriji, što navodi na zaključak da se incident dogodio.

SPREMA SE OPŠTI HAOS- NAJVEĆI UDARAC ZA IZRAEL SVIH VREMENA: UN TRAŽE OD IZRAELA DA NAPUSTI OKUPIRANU GOLANSKU VISORAVAN

(Pravda)

Check Also

PRESTAĆE KADA VAS ODVEDU U GROB: PRVA DOZA VAKCINE ŠTITI SAMO 33 POSTO, ZATO MORA I DRUGA DOZA A ONDA TO ISTO SVAKE GODINE!

Zamenik britanskog Zajedničkog odbora za vakcinaciju i imunizaciju, profesor Entoni Harnden, rekao je da njihovi …