Home / AKTUELNO / UDARNA VEST– ŠOK: Američki profajler Robert Kajsler, izneo svoju teoriju i do detalja opisao kako je izgledao zločin nad Jelenom Marjanović!

UDARNA VEST– ŠOK: Američki profajler Robert Kajsler, izneo svoju teoriju i do detalja opisao kako je izgledao zločin nad Jelenom Marjanović!

Jelenu Marjanović ubio je plaćeni ubica kojeg je unajmio prijatelj Zorana Marjanovića – to tvrdi Robert Kajsler, parapsiholog kojeg je unajmila porodica Krsmanović kako bi pomogao u rasvetljavanju brutalnog zločina.

Kajsler je izneo svoju teoriju i do detalja opisao kako je izgledao zločin.

– On je 1. aprila 2016. uveče, po instrukcijama jednog člana Zoranove familije, sačekao pevačicu pored kuće njene majke i tukao je sa Zoranovim rođakom i prijateljom – posrednikom u ubistvu, dok nije izgubila svest.

Gnusni čin dovršen je u kući jednog od aktera zločina, a telo je bačeno u kanal u Borči, po unapred utvrđenom planu!

Ovo otkriva parapsiholog Robert Kajsler sa Floride, koji je na molbu porodice Krsmanović, familije Jeleninog oca, stupio u kontakt sa njenom rodbinom, svedocima, kao i ljudima koji su istraživali slučaj i prihvatio da pomogne u rešavanju misterioznog zločina.

Robert Kajsler tvrdi da je Jelena nasmrt pretučena 1. aprila 2016. maltene na pragu majčine kuće!

– Jelena je 1. aprila definitivno odlučila da napusti Zorana i da sa sobom povede ćerku. Spakovala je svoje i Janine stvari i obavila osnovne obaveze oko ćerke i majke.

Te večeri je sa Zoranom otišla kod majke. Tamo je izbila velika svađa između Jelene, Zorana i Zorice Krsmanović. Zoran se fizički obračunao s Jelenom. Njena majka je bila svedok, ali je krivila Jelenu! – kaže parapsiholog i otkriva kako se odigrao zločin.

– Plaćenik je sačekao Jelenu kod majčine kuće, sa dvojicom saučesnika – Zoranovim prijateljem – posrednikom u ubistvu i bliskim rođakom. Čim je izašla, toliko su je pretukli da je izgubila svest.

Odvezli su je u jednu od kuća na imanju tog Zoranovog prijatelja, koji je našao ubicu po narudžbi člana Zoranove familije.

Dok je plaćenik tukao i ubijao Jelenu, saučesnici su pomagali u tome!  Posle ubistva su presvukli Jelenu i uklonili dokaze sa njenog tela. Leš su odvezli na nasip u Borči i bacili ga u kanal – izričit je parapsiholog.

On navodi da su nalogodavac i akteri ubistva unapred znali da je kanal određen kao najpogodnije mesto za bacanje leša.

– Kada su se rešili tela, vratili su se na mesto zločina i nastavili da čiste tragove.

Ubistvo je isplanirano sa više udarca i povreda po glavi i telu, jer su želeli da prikažu da je neki manijak pokušao da siluje i ubije Jelenu na kanalu ili da je kidnapovana. Tek sledećeg dana rekli su da je trčala da bi centar pažnje bio kanal u Borči.

Dogovor je bio da za sledeći dan imaju alibi da je Jelena živa i da, navodno, ide na trčanje sa suprugom i ćerkom – navodi naš sagovornik, koji se uključio u slučaj na zahtev porodice Krsmanović.

Informacije koje je Kajsler dobio od Jelenine rodbine ukazuju da su svi znali da ona ima problema u braku, ali i da joj rođena majka nije naklonjena!

– Jelenina tetka Miroslava Ilić, rođak Predrag Pavlović Peđa i tetka Ljubica Marković su 31. marta 2016. zvali Jelenu da se vide u kući njene majke.

Tog dana je tetka Miroslava bila kod lekara u Beogradui svi su svratili da vide Jelenu. Nakon Peđinog poziva, Jelena je rekla da će doći za sat vremena, jer radi nešto u studiju sa Zoranom, ali je slagala! Rođaci su je čekali više od dva sata i otišli su kući.

Tog dana je Zorica izašla iz bolnice, ali Jelena nije imala želju da je vidi. Niko od Jelenine rodbine o tom događaju nije dao izjavu policiji – otkriva Kajsler i dodaje da Zoran, navodno, zna celu istinu.

– On je svojima najbližima prodao priču da se posvađao sa Jelenom, da je ona pobegla od kuće, pretila samoubistvom i da je pominjala kanal.

Govorio je da je on i ukućani traže svuda, ali da ne mogu da je pronađu… Tako su svi dali lažnu izjavu policiji da su Jelenu videli živu u subotu.

Tašti je rekao da je Jelena zaboravila svoj telefon kod kuće, da je on poneo samo njen mobilni i da slobodno može da ga zove.

Dok su svi mislili da je u toku potraga za Jelenom, akteri ubistva su uklanjali dokaze – tvrdi sagovornik i poručuje da zna gde i dalje mogu da se nađu tragovi Jelenine krvi.

Srbi na Floridi prate slučaj

Robert Kajsler, koji po majci vodi poreklo iz Srbije, kaže da u Americi radi za policiju na razrešavanju ubistava, kidnapovanja i nestalih osoba.

– Tačnost u struci parapsihologije je od 87 do 93 odsto. U Americi imam svoju firmu i rehabilitacioni centar. Za 20 godina rada sam imao oko 1.300 klijenata, samo sa prostora bivše Jugoslavije, koji sada žive u inostranstvu.

Na Floridi ima oko 100.000 naših ljudi, a 90 odsto njih je čulo za ubistvo Jelene Marjanović i prati njen slučaj – kaže Kajsler.

(Mediji)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …