Home / AKTUELNO / UDARNA VEST– Zoranovu ljubavnicu privode zbog ubistva Jelene! LAGALI DA SE NISU POZNAVALI, ovaj snimak je ključni dokaz!

UDARNA VEST– Zoranovu ljubavnicu privode zbog ubistva Jelene! LAGALI DA SE NISU POZNAVALI, ovaj snimak je ključni dokaz!

Posle otkrića da je Zoran Marjanović poznavao Zoricu Mitrović i pre ubistva supruge Jelene, kao i da je išao kod nje par sati posle sahrane, policija će zvati Zoricu na saslušanje.

zoran-marjanovic-zorica

Šokantno otkriće Kurira da se Zoran Marjanović poznavao sa Zoricom Mitrović i pre ubistva njegove supruge Jelene Marjanović, kao i da je išao kod Zorice nekoliko sati posle sahrane, daje ovom slučaju novi pravac koji je usmeren ka otkrivanju ne samo motiva nego i svih učesnika u stravičnom zločinu.

Kako saznajemo, posle ovih saznanja, istraga će sigurno ići i ka eventualnoj umešanosti Zoranove ljubavnice u ubistvo u aprilu 2016. i ona će biti pozvana na saslušanje u MUP.

Podsetimo, Marjanović je uhapšen 15. septembra ove godine zbog sumnje da je ubio Jelenu i nalazi se u pritvoru.

Oboje slagali

– Ispostavilo se da su Zoran i Zorica slagali da se nisu poznavali pre Jeleninog ubistva. Više od godinu dana Marjanović je plasirao srceparajuće priče o navodno velikoj ljubavi s Jelenom.

Zaklinjao se da će zauvek ostati sam, da ne može da živi bez nje, da za njega ne postoji nijedna druga žena, da je sa Jelenom kao sijamski blizanac – kaže za Kurir izvor upućen u ovaj slučaj i dodaje:

– Međutim, njegova mračna tajna je otkrivena, a najbizarnije je što je 7. aprila prošle godine, usred intervjua za Kurir i žalopojke za suprugom, mobilnim telefonom ugovarao odlazak kod nove devojke, svega nekoliko sati posle Jelenine sahrane.

Zorica je takođe slagala da se sa Zoranom upoznala posle Jeleninog ubistva. Čudno je i da se za tako kratko vreme zbližila ne samo sa njim nego i sa njegovom porodicom i da je ubrzo prešla da živi kod Marjanovića u Borču. Ona se čak i javno hvalila da bi život dala za Zorana i da ne može da živi bez njega.

Naš sagovornik kaže da nije teško doneti zaključak da je Jelena smetala njihovoj vezi.

– Treba ispitati ulogu ne samo članova porodice Marjanović nego i Zorice Mitrović. Ovo otkriće može da donese obrt u istrazi jer je Zoran u vreme ubistva uveliko imao ljubavnicu. Sasvim je logično da i Zorica bude saslušana u policiji.

Žalbe na pritvor

Inače, spisi predmeta u postupku protiv okrivljenog Zorana Marjanovića izneti su juče krivičnom veću na odlučivanje po izjavljenim žalbama. Marjanoviću je 16. septembra određen pritvor do 30 dana, na šta su obe strane podnele žalbe.

Kako saznajemo, tužilaštvo je uložilo žalbu jer pritvor nije određen i na osnovu uznemiravanja javnosti, već samo zbog uticaja na svedoke.

S druge strane, Marjanovićevi advokati uložili su žalbe zbog određenog pritvora od 30 dana. Odluka o usvajanju ili odbijanju biće doneta u roku od 48 sati.

Nasip… Mesto na kom je nađeno telo pevačice

SPOMEN-PLOČA OBRASLA RASTINJEM

Od smrti Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, skoro da niko više ne obilazi mesto gde je telo nesrećne žene pronađeno.

Podsetimo, porodice Marjanović i Krsmanović postavile su spomen-ploču nedaleko od mesta gde je telo ubijene pevačice pronađeno.

– Ideja je da obeležimo ovo mesto. Za života je bila anđeo, žena koju ste mogli da stavite kao melem na ranu. Ne želimo da se ovaj zločin zaboravi – rekao je svojevremeno Zoran Marjanović, a te reči podržala je njegova porodica, kao i majka ubijene pevačice.

Nakon što je ploča postavljena, bar jednom nedeljno obilazila ju je Jelenina majka, ali i suprug Zoran sa ocem Vladimirom tamo su palili sveće i nosili cveće.

Međutim, po onome što je naša ekipa juče zabeležila, ploču već duže vreme niko nije obišao, tačnije ona jedva da može da se vidi sa nasipa, odnosno staze po kojoj je Jelena tog kobnog 2. aprila trčala.

J. R.

Zoranova devojka poručila

POTRAŽI ME U PREDGRAĐU

Zorica Zoka Mitrović ni juče nije htela da komentariše otkriće Kurira da se poznavala sa Zoranom i pre ubistva Jelene Marjanović.

– Opuštam se uz pesmu Meri Cetinić „Potraži me u predgrađu“ – rekla je Zorica našoj novinarki, očigledno aludirajući i na činjenicu da već duže vreme sa sinom živi u Zoranovoj kući u Borči.

(Kurir)

Check Also

DRUGARICA PREMINULE PORODILjE UZDRMALA SRBIJU: KO JE NjU STAVIO NA RESPIRATOR!?

Ana Pecić Jerotijević umrla je u petak ujutro, tri dana nakon porođaja, u Kliničko-bolničkom centru …