Home / AKTUELNO / Ugljanin se susreo sa PREDSEDNIKOM ALBANIJE, a onda svojim potezom RAZBESNEO SRBIJU!

Ugljanin se susreo sa PREDSEDNIKOM ALBANIJE, a onda svojim potezom RAZBESNEO SRBIJU!

Predsednik SDA Sandžaka, koji je u Rožajama bio predstavljen kao predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća u Srbiji, pozdravio predsednika Albanije na albanskom jeziku.

Predsednik Albanije Iljir Meta u nedelju je “trošio” drugi dan posete Rožajama, opštini koja se dobrim delom svoje teritorije naslanja na Srbiju i Kosmet. Njegovu posetu obeležila su razna dešavanja, a posebno upečatljivo bilo je u subotu uveče u sali Centra za kulturu.

Naime, predsednik SDA Sandžaka, koji je u Rožajama bio predstavljen kao predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća u Srbiji, pozdravio je predsednika Albanije na albanskom jeziku.

Naravno, Sulejman Ugljanin je bio nagrađen frenetičnim aplauzom prisutnih, koji su došli da sa Metom obeleže 28. novembar, Dan zastave, nacionalni praznik Albanije, i 550-godišnjicu Đorđa Kastriota Skenderbega i njegove borbe protiv Osmanskog carstva.

Osim Ugljanina, Metu su u Rožajama dočekali potpredsednik Vlade Crne Gore i lider Bošnjačke stranke Rafet Husović, poslanik te stranke Ervin Ibrahimović, ambasadori Albanije i Kosova u Crnoj Gori, predstavnici albanskih partija u Crnoj Gori i predsednici opština Peć, Istok i Petnjica.

Check Also

SRPSKA DOKTORKA IZ ŠVEDSKE RASPAMETILA JAVNOST: STARI ŠETAJU, ŠKOLE I KAFIĆI RADE, A 10 PUTA VIŠE ZARAŽENIH NEGO U SRBIJI!

U Kraljevini Švedskoj nema policijskog časa, građani se kreću normalno, idu na posao, saobraćaj radi, …