Home / AKTUELNO / UHAPŠEN BATAJNIČKI MONSTRUM: Ovo je ubica koji je posle svađe u saobraćaju, iskasapio žtvu mačetom, odsekavši mu prvo nos!

UHAPŠEN BATAJNIČKI MONSTRUM: Ovo je ubica koji je posle svađe u saobraćaju, iskasapio žtvu mačetom, odsekavši mu prvo nos!

Policija je kako saznaju “Novosti” privela Petra Kneževića (64) iz Beograda, inače strica poznatog biznismena, osumnjičenog da je u Batajnici 16. februara, posle svađe u saobraćaju, mačetom ubio Stevana Katilovića (35).

ubistvo- policija

Nepoznati muškarac napao je Stevana Katilovića 16. februara u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici posle kraće svađe u saobraćaju. On je mačetom odsekao nos pokojnom Katiloviću, a zatim ga ubo u desnu butinu.

Zbog obilnog krvarenja iz butine, Katilović je preminuo pre dolaska ekipe Hitne pomoći. Lekar koji je došao na intervenciju mogao je samo da konstatuje smrt.

Katilović i njegova supruga Nena su “dačijom” izlazili sa parkinga, kada im je put preprečio čovek u tamnozelenoj jakni. Kada je Stevan zamolio čoveka da se pomeri, započela je svađa.

Pokojni Katilović je izašao iz “dačije”, a muškarac je izvadio mačetu i najpre isekao nos, a zatim Katilovića ubo u desnu preponu, zbog čega je on iskrvario.

(Novosti)

Check Also

ŠOKANTAN VIDEO: ZAŠTO U NOVOM SPOTU SNS NEMA KOSOVA?

Veoma čudan spot pojavio se ovih dana u predizbornim aktivnostima SNS. Svi koji su ga …