Home / AKTUELNO / UHAPŠEN MLADIĆ NA POMENU UBIJENE PEVAČICE: Jelenin muž otkrio šta je uhapšeni ostavio sinoć na grobu njegove žene! (VIDEO)

UHAPŠEN MLADIĆ NA POMENU UBIJENE PEVAČICE: Jelenin muž otkrio šta je uhapšeni ostavio sinoć na grobu njegove žene! (VIDEO)

500- marjanovic- grob- foto- telegrafFoto: Telegraf

Nakon pomena, da podsetimo, na samom izlazu iz groblja, uhapšen je muškarac u belom dresu na kom je pisalo “Mihajlović”.

Iako se predstavio kao Jelenin prijatelj, on je bio sumnjiv jer ga ne poznaje ni Jelenina majke a ni porodica Zorana Marjanovića.

Nakon završetka pomena, on je krenuo kuću kao i svi ostali. Jedan od inspektora ga je pratio dok ih je drugi sačekao kolima na Zrenjaninskom putu na izlazu iz kruga groblja. U jednom trenutku mladić se okrenuo i pitao inspektora u civilu nešto, a zatim su nastavili konverzaciju. Kada su došli do automobila, inspektori su mu rekli da uđe u auto.

500- marjanovic- grob- foto- telegraf 1Foto: Telegraf

Ispostavilo se, ipak, da mladić nema veze sa ubistvom pevačice, a prema rečima izvora iz policije utvrđeno je i zašto je policija u stvari priivela mladića.

– Utvrđeno je da sumnjiv mladić u belom dresu nema veze sa ubistvom. Generalno, proveravaju se sve potencijalno sumnjive osobe – kaže izvor Telegrafa iz policije.

– Njega niko od nas ga ne poznaje. On se predstavlja kao Jelenin prijatelj, a ja sam sa njom od njene 17. godine i nikad ga nisam video. Ostavio je sinoć na grobu neke šoljice, i cigaretu pa je zvao Zoricu, Jeleninu majku na fiksni telefon – kaže Zoran Marjanović, i dodaje da bi policija trebalo da ga ispita.

Pogledajte video:

 

(Telegraf)

Check Also

NOVI HAOS U BELORUSIJI: PROTESTI SE PONOVO RASPLAMSALI- SPREMA SE I ONO ČEGA SE LUKAŠENKO NAJVIŠE PLAŠIO

U nedelju je istekao rok „narodnog ultimatuma“ koji je bivša predsednička kandidatkinja Svetlana Tihanovska ranije …