Home / AKTUELNO / UHAPŠENI OPASNI PREVARANTI: Oštetili ljude u Beogradu za 15.000 evra, DA LI SU I VAS PREVARILI?

UHAPŠENI OPASNI PREVARANTI: Oštetili ljude u Beogradu za 15.000 evra, DA LI SU I VAS PREVARILI?

srbija- iseljenje- policijaDanas je u Beogradu uhapšeno dvoje ljudi, zbog osnovane sumnje da su izvršile krivično delo prevara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, odredili zadržavanje u trajanju od 48 sati za S. K. (1969) iz Beograda i J. S. (1987) iz Zemuna, zbog postajanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo prevara.

Sumnja se da su izvršile krivično delo tako što su, u periodu od oktobra 2015. godine do aprila 2016. godine, lažno prikazivale činjenice da je u okviru Komunalne policije grada Beograda, otvoren konkurs za prijem novih radnika i da svojim uticajem i poznanstvima mogu da, sa apsolutnom sigurnošću, izdejstvuju zaposlenje na neodređeno vreme.

Na ovaj način, u nameri da pribave protivpravnu imovinsku korist, osumnjičene su dovele u zabludu sedam osoba koja su im za tu uslugu isplatile iznos do za sada utvrđenih 15.500 evra. Osumnjičene su oštećene osobe održavale u zabludi da će do prijema u radni odnos sigurno doći.

Građani koji su eventualno oštećeni na ovaj način mogu da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd, Upravi kriminalističke policije, na telefon 011/2797-438.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …