Home / AKTUELNO / Umesto mene odabrao je drogu, rekao mi je: Oteraću te u ludnicu! Potresna ispovest Viktorije o bivšem mužu (VIDEO)

Umesto mene odabrao je drogu, rekao mi je: Oteraću te u ludnicu! Potresna ispovest Viktorije o bivšem mužu (VIDEO)

500

Snežana Mišković Viktorija je cimerima u „Zadruge“, Tanji Jovićević i Urošu Ćertiću, pričala je o svojoj ćerki i bivšem mužu, s kojim je imala problema u prošlosti. Pevačica je u dvorištu otvorila dušu i krenula sa svojom potresnom ispovešću.

– Udala sam se 1982. , a razveli smo se 1993. Živeli smo kao bebe. Strašno me pratio. Deset dana smo se poznavali i u junu me oženio. Otišli smo u farmerkama i tajno se venčali. Niko nije znao, ni tata, ni mama – rekla je Viktorija ukućanima.

Zatim je nastavila:

– Onda je krenuo raspad sistema. Između mame i žene, između žene i narkotika. Izabrao je narkotike. Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on živ, nije se javljao, krio se od dugova – pričala je o bivšem muži Viktorija i dodala:

– Ona je rasla sama, sa mnom. Završila srednju školu, izgurali smo sve to. Tada nisam mogla ni da radim. Kod babe nije htela ni dan da bude. Rođendan joj ne čestita. Rekao je: „Dok ti majku ne oteram u ludnicu, neću stati!“, što nije daleko. Ne uzimam mu alimentaciju, ali nema veze, ja sam samo molim da se njih dvoje spoje – zaključila je pevačica.

Pogledajte snimak:

Check Also

KAKO SU ĐOKIĆI UPALI U SMRTONOSNU ZAMKU: DŽONIĆ IH NAMAMIO OVOM PRIČOM, PA IH BRUTALNO UBIO

Osumnjičeni za teško ubistvo tročlane porodice, Goran Džonić namamio je brata od tetke Gorana Đokića …