Home / AKTUELNO / UMRLA JE ĆERKA (2), POSLE DVA MESECA I SIN (1): NIKO NIŠTA NIJE POSUMNJAO, A ONDA JE INCIDENT SA MAČKOM OTKRIO ISTINU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA

UMRLA JE ĆERKA (2), POSLE DVA MESECA I SIN (1): NIKO NIŠTA NIJE POSUMNJAO, A ONDA JE INCIDENT SA MAČKOM OTKRIO ISTINU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA

Dečak iz Indijane, koji je imao 13 godina kada je ugušio polu-sestru i polu-brata od nepune dve godine, odnosno 11 meseci, optužen je za njihovo ubistvo ovog meseca i odgovaraće pred sudom u februaru sledeće godine.

Tri od pet lekara, koji su ga pregledali, ocenili su da je sposoban da izdrži suđenje.

Nikolas Džejms Kedrovic, koji sada ima 15 godina, prvo je ubio polusestru Dezire Mekartni kod kuće u Osgudu (Indijana) u maju 2017, nakon što ga je otac Stiven Ric zamolio da pripazi na devojčicu.

Kedrovic je posle izvesnog vremena rekao ocu da Dezire ne diše, a njegova majka Kristina Makartni, koja je u to vreme bila verena za Rica, pokušala je da je reanimira.

Pet dana kasnije devojčici je konstatovana smrt, ali obdukcija nije otkrila uzrok smrti.

Dva meseca kasnije, u julu 2017, umro je mali Natanijel Ric, nakon što je majka Kristina Makartni rekla Kedrovicu da ga smesti u krevet.

Nekoliko trenutaka kasnije, Kedrovic se pojavio i rekao majci da „nešto nije u redu“, da se Natanijel „ne ponaša normalno“ i da se „ne pomera“.

Ispostavilo se da Natanijel nije disao 20-30 minuta, ali ni ovoga puta obdukcija nije pokazala uzrok smrti.

Mesec i po dana posle toga dečakova majka prijavila je policiji uznemirujući incident. Pošto ga je mače ogrebalo, njen sin ga je „jako povredio tako što ga je čvrsto stegao, umalo ga ne ubivši“.

Nakon što su dečakovi tetka i teča, vlasnici životinje, odlučili da ubiju mače da mu prekrate muke, dečak ih je pitao da li može da ide s njima da „vidi kako mu se mozak prosuo“.

Posle toga su dečak, njegova majka i tetka podvrgnuti psihološkoj proceni, a psiholog je u oktobru 2017. rekla da sumnja da je dečak ubio brata i sestru.

Kedrovic je navodno rekao da je „spasao brata i sestru od đavola i pakla“ i spominjao je „velike noževe i vatru“.

Kasnije je rekao policiji da je „spasao“ decu „pakla i vatrenih okova“, a na pitanje šta je njegova definicija pakla odgovorio je „kućni poslovi“. On je potom priznao da je prekrio Natanijelovu glavu ćebetom i da je peškirom zadavio Dezire.

Nova obudkcija, objavljena u januaru 2018, pokazala je da je oboje dece umrlo od gušenja, te da je reč o ubistvu.

Check Also

SVE VEĆI HAOS U AUSTRALIJI- POLICIJA ZBOG NENOŠENjA MASKI GOLIM RUKAMA DAVI DEVOJKE, MUŠKARCE..! (ŠOK SNIMAK)

Svakodnevno smo svedoci novih brutalnih napada australijske policije na svoje građane a u poslednjih nekoliko …