Home / AKTUELNO / UPOZORENJE ANONIMUSA: Treći svetski rat je na pragu! Globalno uništenje počinje sledeće godine!

UPOZORENJE ANONIMUSA: Treći svetski rat je na pragu! Globalno uništenje počinje sledeće godine!

anonimus

Anonimus su objavili novi video u kom tvrde da će do Trećeg svetskog rata doći sledeće godine i to zbog tenzija na korejskom poluostrvu.

„Pripremite se za ono što dolazi“, upozorili su u videu koji su objavili na Jutjubu. Naglasili su i da će Treći svetski rat biti „globalno razarajući, kako po okolinu tako i po ekonomiju“.

„U rat su uvučene tri velesile“

„Svi znakovi rata koji se priprema na korejskom poluostrvu izlaze na videlo. Gledamo kako svaka zemlja povlači svoje strateške poteze, ali za razliku od pređašnjih svetskih ratova, iako će biti vojnika na tlu, ova borba će biti žestoka, brutalna i brza“, poručili su u svom videu.

„Ovo je stvarni rat s globalnim posledicama, u koji su uvučene tri velesile. Druge nacije će biti prisiljene da biraju stranu“, poručuju Anonimusi.

„Kinezi očajnički žele da izbegnu rat. Samo ovog nedelje kineski zvaničnicu su SAD-u i Severnoj Koreji, nakon brojnih pokušaja smirivanja tenzija, rekli da se smire i prestanu da se međusobno izazivaju. Pragmatični Kinezi polako gube strpljenje“, objavili su.

Komentarisali su i Trampa

„Nepredvidivi Donald Tramp izjavio je kako bi mu bila čast da se sastane sa Kim Džong-unom, ali je ublažio taj komentar govoreći da do sastanka verojatno neće skoro doći“, podsetili su Anonimusi. Govorili su i o razgovoru Trampa i Dutertea.

„Kada predsednik Tramp krene da poziva ljude poput Rodriga Dutertea, da bi video da li su na istoj strani, onda se moramo zapitati. Ipak, čak je i Duterte savetovao Trampa da se kloni Kim Džong-una. Pripremite se za ono što sledi“, poručuju iz Anonimusa.

(index.hr)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …