Home / AKTUELNO / VELIKI PREOKRET U ISTRAZI, UBICU HAPSE ZA 10 DANA: Zoran Marjanović otkrio šokantnu informaciju!

VELIKI PREOKRET U ISTRAZI, UBICU HAPSE ZA 10 DANA: Zoran Marjanović otkrio šokantnu informaciju!

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Hapšenje ubice Jelene Marjanović, prema nezvaničnim informacijama koje je iz policije dobio njen muž Zoran, samo je pitanje trenutka i moglo bi se desiti u narednih deset dana!

On iskreno veruje da bi se to moglo desiti pre 2. aprila, kada će obeležiti prvu godišnjicu od zverskog ubistva njegove supruge.

– Zvaničnih informacija iz policije nemam, ali je do mene skoro došla informacija da je hapšenje Jeleninog ubice pitanje dana i da imaju sve potrebne dokaze za privođenje, ali se još uvek čuva u najstrožoj tajnosti ko je to – rekao je Zoran i naglasio da su to nezvanične priče koje su do njega došle.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da je operativni deo istrage gotov i da policija neminovno ide ka hapšenju.

– U danima oko godišnjice će se opet pisati o tom ubistvu, cela priča će opet dospeti u žižu interesovanja, pa nije isključeno da će ubica podleći pritisku i sam se odati – smatra on.

Podsetimo, Jelena Krsmanović Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, na nasipu u Borči, gde je bila sa suprugom i ćerkicom. Ona se sa njima rastala kod rampe u naselju Crvenka i krenula na trčanje, ka sledećoj rampi.

Njen nestanak je prvo porodici, a zatim i policiji prijavio njen suprug Zoran, pošto je video da je nema.

Telo nesrećne pevačice pronađeno je sledećeg dana u kanalu punom vode.

Do danas, i pored detaljne istrage, policija nije saopštila detalje vezane za ovo ubistvo, tako da se još uvek ne zna kako i gde je pevačica ubijena, a što je još gore, njen ubica se i dalje slobodno šeta.

(informer)

Check Also

MOŽDA STE VEĆ PRELEŽALI KORONAVIRUS: OVO JE OSAM JASNIH ZNAKOVA DA SE VAŠ ORGANIZAM SAM IZBORIO SA NJIM

VIRUS KORONA moguće je, bar kako to poslednjih dana tvrde stručnjaci, preležati i na nogama. …