Home / AKTUELNO / Vojislav ŠEŠELJ dobio pasoš: Krećem u ZAGREB da provedem romantičan vikend sa Kolindom!

Vojislav ŠEŠELJ dobio pasoš: Krećem u ZAGREB da provedem romantičan vikend sa Kolindom!

seselj1Lider radikala Dr Vojislav Šešelj, dobio je pre dva dana pasoš Republike Srbije.

Šešelj je u izjavi za Kurir potvdio da je konačno posle toliko godina dobio važeću putnu ispravu i da mu je ona izdata u policijskoj upravi u Zemunu.

– Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog poslednjeg 30 dana koliko je potrebno po zakonu za izdavanje pasoša. Neka me Kolinda čeka, eto mene u stižem u Zagreb i na trg Bana Jelačića. Na kraju krajeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku, rekao je lider radikala u izjavi za Kurir.

Podsetimo lider SRS Vojislav Šešelj predao je 4. aprila ove godine zahtev za izdavanje pasoša u MUP-u u Zemunu i najavio da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namerava u Sarajevu „obići staze svog detinjstva“.

Šešelj je u ranijoj izjavi za Kurir rekao da ga zabrana neće sprečiti da ide u Hrvatsku.

– Odlučio sam da idem. Lako bih ja podneo ovu zabranu da nije moje drage Kolindice. Jer kako će mi ona izgledati posle 20 godina, kaže Šešelj i dodaje da ne postoji prepreka zbog koje mu ne bi bila vraćena putna isprava.

– Ceo autobus novinara će biti, oni idu za Zagreb, a ja ću doći svojom maršrutom. Ne mogu da otkrijem kojom. Ima neka fora, a ne mogu vam reći kako.

Idem na Trg bana Jelačića da malo posedim u gradskoj kafani, da obiđem one dve knjižare u samom centru i taj zvanični deo je završen, a onda idem da se predam zagrljaju svojoj dragoj Kolindi – kaže Šešelj u jednoj od ranijih izjava za Kurir.

(Kurir)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …