Home / AKTUELNO / VOJNA AGRESIJA NA VENECUELU PITANJE JE DANA, A MOŽDA I SATA! „ISPLIVALE“ POUZDANE INFORMACIJE DA SE SPREMA NAPAD!

VOJNA AGRESIJA NA VENECUELU PITANJE JE DANA, A MOŽDA I SATA! „ISPLIVALE“ POUZDANE INFORMACIJE DA SE SPREMA NAPAD!

Venecuelanska medijska grupa objavila je da je vojna intervencija u Venecueli „neizbežna“. Pozivajući se na „pouzdane izvore“, „Notisijas Venecuela“ tvrdi da je vojna intervencija neizbežna u Venecueli, dodajući da će operacija trajati sve dok postoji otpor.

Venecuelanska medijska grupa nije navela šta su njihovi izvori, niti su naveli koje će strane snage vršiti navodnu intervenciju. Međutim, u poslednja 72 sata, administracija američkog predsednika Donalda Trampa više puta je izjavila da nisu isključili vojnu intervenciju u Venecueli. Tramp je u petak održao telefonsku konferenciju s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kako bi razgovarao o događajima u Venecueli.

– Imali smo dug i veoma dobar razgovor sa ruskim predsednikom Putinom. Kao što sam uvek govorio, mnogo pre početka lova na veštice, slaganje sa Rusijom, Kinom i svima je dobra stvar, a ne loša stvar – objavio je Trump na Tviteru.

Onda je dodao: – Razgovarali smo o trgovini, Venecueli, Ukrajini, Severnoj Koreji, kontroli nuklearnog oružja, pa čak i o ruskoj prevari. To je bio vrlo produktivan razgovor!

(Pravda)

Check Also

STIGLA NOVA VEST O AUSTRALIJAN OPENU KOJA ĆE PROMENITI SVE U NOVAKOVOJ KARIJERI!

Na pomolu je veliki preokret u odnosu Australijan opena i pandemije u susret gren slemu …