Home / AKTUELNO / ZASTRAŠUJUĆA PORUKA Stivena Mejera Srbiji! EVO ŠTA JE BIVŠI ŠEF CIA OTKRIO…

ZASTRAŠUJUĆA PORUKA Stivena Mejera Srbiji! EVO ŠTA JE BIVŠI ŠEF CIA OTKRIO…

U emisiji „Ćirilica“ na Hepi televiziji gosti su bili predsednik JS Dragan Marković Palma, vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski i ratni komandant, književnik, kolumnista i režiser Dragoslav Bokan, a tema je bilo liderstvo, a povodom pobede Milorada Dodika na izborima u Republici Srpskoj.

Miroslav Lazanski kaže da je narod u RS glasao srcem.

– To je velika pobeda Republike Srpske. Narod je glasao srcem, protiv onih koji su posećivali Zapadne ambasade i imali Zapadnu pomoć i kampanji. Narod je sledio ono što se desilo nedavno u Makedoniji. Narod u RS je potvrdio da je uvek imao svoju državu – kaže Lazanski.

Vojnopolitički komentator je, komentarišući propali referendum u Makedoniji, rekao da su „Makedonci našli svoju dušu“.

– Oni kažu „nije važno što je u Makedoniji propao referendum“. NATO je stalo da Makedonija uđe i da se preseče ruta ruskog gasovoda. Oni smatraju da nisu završile posao na Balkanu dok sve zemlje ne budu usisane u NATO. Iz Brisela dolaze izjave, tipa „nema veze“. Makedonci su našli svoju dušu i svaka im čast – rekao je Lazanski.

Palma je rekao da poštuje narodnu volju građana Makedonije.

On je rekao da kada je bio u Americi, tamo je razgovarao sa Stivenom Mejerom, nekadašnjim zamenikom šefa CIA za Balkan.

Palma kaže da je Mejer „posle treće, četvrte popijene čaše“, izgovorio šokantne reči.

Predsednik JS ga je pitao „kako su za Amerikance oni koji napadaju srpske policajce i srpske porodice na Kosovu ekstremisti, a na nekim drugim mestima teroristi“.

– Oni koji rade za nas nisu teroristi. Treba da kažete Vašem predsedniku da sve ono što je potpisano u Briselu ne važi – rekao je tada Mejer, tvrdi Palma.

Bokan kaže da postoji deo „otadžbinske politike“ i da se taj deo mora odraditi dobro jer u suprotnom drugi dobri delovi ne važe.

Bokan je Mariću, na njegovu konstataciju da mnogi tvrde da je možda bolje da nismo pobeđivali u ratovima, jer smo izginuli“ rekao da je to isto kao kad bi neko rekao da smo „uzalud skupljali novac za malog Dukija, jer nije preživeo“, navodeći da se taj dečak uzdigao u najviše visine.

– On je nas na trenutak spojio na način na koji ništa drugo sad nije uspelo da nas spoji – rekao je Bokan i dobio aplauz.

Check Also

Komanda Oružanih snaga Ukrajine: Rusi nas napadaju iz devet pravaca, odjednom!

Ruske jedinice napadaju ukrajinske oružane snage u Donbasu u devet pravaca. O tome je na …