Home / AKTUELNO / Zastrašujući snimak policije koja je čula krike i pronašla seks robinju: Serijski ubica joj je ubio dečka, a nju 2 meseca mučio i silovao (VIDEO)

Zastrašujući snimak policije koja je čula krike i pronašla seks robinju: Serijski ubica joj je ubio dečka, a nju 2 meseca mučio i silovao (VIDEO)

Foto: 7th Circuit Solicitor's Office
Foto: 7th Circuit Solicitor’s Office
Policija je u novembru prošle godine pronašla Kalu Braun (30) u Južnoj Karolini, nakon što ju je Tod Kolep (45) oteo, zaključao u kontejner na svom imanju i puna dva meseca silovao. Sada se na internetu pojavio snimak njenog oslobađanja iz zatočeništva, koji otkriva kakvu je torturu i užas ta devojka trpela puna dva meseca.

Inspektori Severne Karoline čuli su u novembru ženske vriske iz metalnog kontejnera na jednom privatnom posedu.

Tokom desetominutne operacije, policija je obila kontejner i pronašla Kalu koja je sedela na podu sa lancem oko vrata koji je bio prikačen za zid.

Odmah je policiji ispričala da je Teod Kolep upucao njenog dečka Čarlija Karvera i da ga posle toga više nije videla.

– Rekao mi je da je mrtav i zakopan. Kaže da je ovde okolo zakopano još nekoliko tela – rekla je ona.

Kako se ispostavilo, Tod je serijski ubica koji je više od 13 godina terorisao Južnu Karolinu, i koji je ubio najmanje sedam osoba još od 2003. godine.

Policija je objavila i snimak ispitivanja serijskog ubice.

Rekli su mu da im ja Kala rekla za ostala tela i da treba da pomogne sebi i sarađuje, što je on odbio.

Nakon što su mu dozvolili da priča sa majkom, i obećali da će joj dati novac sa njegovog računa, on je priznao svoje zločine. Kalin momak, Čarli, bio je poslednja žrtva koju je Kolep ubio.

U jednom od snimaka istrage Kolep je rekao da je nosio rukavice kada je punio pištolj, kako ne bi ostavio otiske. Pištolj je zatim rastavio na delove koje je bacio u različite kante za đubre.

I nakon 13 godina, Kolep se prisetio svih detalja, kada je ubio Skot Ponder (30) hicem u potiljak, Beverli Gej (50), Brajana Lukasa (30), Krisa Šerberta (26)…

Policajci su ga pitali da li neko od njih molio za milost, piše Dejli Mejl.

– Ne sećam se toga. Kada bih počeo bilo je kao video igrica. Ali nije igra, bili ste tamo, znate o čemu pričam – rekao je Kolep.

Kolep je 2015. godine takođe ubio Džoni Koksa (29) i Lej Mekcro (26). I njih je, kao i Čarlija i Kalu namamio na svoj posed obećavajući im posao.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …