Home / AKTUELNO / Zoranu Mrjanoviću na groblju rekli razlog Jeleninog ubistva..!

Zoranu Mrjanoviću na groblju rekli razlog Jeleninog ubistva..!

500

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, kaže da su do njega stigle priče da ju je ubio neko ko je poznaje dobro, kao i da je ta osoba najverovatnije iz Borče, ali tvrdnje da je njegova žena stradala zbog trgovine organima.

Marjanović je izjavio da ne može da poveruje u te priču, ne zato što ne želi, već zato što sve poluproverene informacije koje su raznim putevima došli do njega uzima sa velikom rezervom:

– Za ovih godinu dana naslušao sam se svega i svačega. To je bio nezapamćen linč mene i moje porodice koji smo na svu sreću prevazišli.

Ljudi su mi slali poruke, pretili mi, na ulici me vređali, a bilo je i raznih vidovnjaka, vračara, poznanika koji su imali neku svoju verziju ubistva – izjavio je on za Telegraf.rs.

– Razne žene su me presretale na groblju, kada dođemo da zapalimo sveću, tvrdeći kako one nešto znaju, pominju neko vađenje organa.

– Dolazile su i vračare ovde u dvorište posle Jelenine smrti, moja majka ih je isterivala. Ma, ne želim da pričam šta sam sve čuo, dok se istraga ne završi.

Ja se držim Jevanđelja, tako da u vračare, vidovnjake, gledanje u karte nemam poverenja.

– Istina je da jeda je Jelenu ubio neko koga je dobro poznavala, a koga ja i moja porodica nismo znali.

Ne mogu da kažem da poznajem sve ljude koje je Jelena znala.

Ovde ima blizu 100.000 stanovnika, Jelena je ovde odrasla, ja nisam, tako da je logično da je znala neke ljude koje ja nisam.

– Ipak, ne verujem u to, jer se kosi sa logikom.

Znam da je policija ispitala blizu 400 ljudi, da su inspektori imali prekovremenih 170 sati, da kada odeš kod njih znaju i koliko si cigareta popušio, tako da sumnjam da oni nisu pronašli tog ubicu u Borči, a neka tamo osoba jeste – objašnjava Zoran za naš portal.

On je dodao da je maksimalno posvećen ćerki, a navodi da već uveliko razmišlja o drugoj ženi, su ga nasmejali:
– Ma kakvi, ja jesam veliki obožavalac žena, ali sada nema govora o drugom braku.

Ne kažem da će tako ostati večno, svakako ću u nekom momentu poželeti da ne ostanem sam, ali o tome sada nema govora. Okružen sam prijateljima i porodicom – zaključio je on.

(Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …