Home / SRBIJA / RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Vučićev pokušaj prevare, sledi satanizacija Tomislava Nikolića i predlog SPC da ga ekskomunicira

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Vučićev pokušaj prevare, sledi satanizacija Tomislava Nikolića i predlog SPC da ga ekskomunicira

sandra- raskovic- ivic

Poslanik u Skupštini Srbije Sanda Rašković-Ivić ocenila je danas da će, posle najave Tomislava Nikolića da će se ponovo kandidovati za predsednika Republike, što je “izazvalo nevericu u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i njenim satelitima”, sada uslediti njegova medijska satanizacija.

Mislim da će sledeći korak biti predkog SNS Srpskoj pravoslavnoj crkvi da ekskomunicira Nikolića, izjavila je Rašković Ivić FoNetu.

Konstatujući da je Nikolićeva najava kandidature “jako potresla SNS, a naročito okruženje Aleksandra Vučića”, ona je ocenila da je Nikolićev potez reakcija i odgovor na “Vučićev pokušaj prevare”.

Nikolić je sad pokazao da se ne da, istakla je Rašković Ivić, uz podsećanje da “od januara 2013. godine Nikolić stalno kapitulira pred Vučićem”, koji je mislio da će i ovog puta sa njim lako izaći na kraj.

Nikolić se, međutim, sad trgnuo i u SNS i njenim satelitima je došlo do neverice, jer je Vučiću do sada sve “prolazilo”, objasnila je Rašković Ivić, član novoformiranog poslaničkog kluba Nova Srbija – Pokret za spas Srbije, koji podržava kandidaturu Vuka Jeremića.

(Fonet)

Check Also

Žena Žike Todorovića otkrila detalje stravične tragedije: Sin nam se nije otrovao

Ana Todorović, supruga Srđana Todorovića je očajna, na lekovima, i obamrla od tuge posle smrti …