Home / AKTUELNO / BORBA ZA PREMIJERSKO MESTO ISPOD SVAKOG NIVOA: Nikolić predao Vučiću stranku, doveo ga na vlast, pa postao izdajnik

BORBA ZA PREMIJERSKO MESTO ISPOD SVAKOG NIVOA: Nikolić predao Vučiću stranku, doveo ga na vlast, pa postao izdajnik

dacic- nikolic- vucic

Vicepremijer i predsednik SPS Ivica Dačić rekao je da je Tomislav Nikolić, najavom kandidature za predsednika Srbije, postao protivnik celoj SNS.

Šef srpske diplomatije je gostujući na televiziji Pink rekao da premijer Srbije Aleksandar Vučić treba da ostaje pri svojoj kandidaturi za predsednika Srbije.

Dačić je istakao da je to jedini način da država ostane stabilna, a za kandidaturu Tomislava Nikolića kazao je da se on ovim stvrstao na stranu Vučićevih političkih protivkandidata.

“Ako se Nikolić kandiduje, u čemu je njegova razlika u odnosu na Sašu Jankovića, Vuka Jeremića ili neke druge protivkandidate, jer je njihov glavni cilj ne samo da Vučić padne i što se traži njegova glava, nego što je Vučić personifikacija današnje vlasti i politike koja se sprovodi.

Ajde da vidimo šta će Nikolić bez Vučića. Jedva čekam da vidim”, rekao je Dačić.

On je istakao i da, bez obzira na Nikolićevu kandidaturu, parlamentanih izbora ne treba da bude, ocenivši da je sramotno da se Nikolić svrsta na stranu protivnika Vučića i SNS.

Dačić je naveo da, “ako pogledate društvene mreže i saopštenja određenih političkih grupacija videćete da je opozicija oduševljena ovih Nikolićevim potezom”.

“Pa neka se zapita Nikolić – ko će da glasa za njega, izvorni SNS? Ko je taj izvorni SNS? Ili možda opozicija?”, rekao je Dačić.

Lider SPS je poručio Nikoliću da će Vučić sigurno pobediti na izborima sa ili bez njega, a on neka vidi šta može da uradi, posebno nakon što je stao na stranu političkih protivnika. Istakao je da je Nikolić sada protivnik celom SNS.

Dačić je kazao da će rezultat Nikolićevog kandididovanja biti nikakav, osim što je pomoći onima koji su protiv Vučića i poručio Vučiću da je SPS i JS učiniti sve pomogne Vučiću, jer je njegova pobeda najbolja stvar za Srbiju.

(B92,Tanjug)

Check Also

UDARNO! „DOLAZE PANDEMIJE KOJE BI MOGLE BITI MNOGO GORE OD KORONA VIRUSA!“

MILIJARDER i osnivač Majkrosofta, Bil Gejts, upozorio je da dolaze pandemije koje bi mogle biti …