Home / TEMA DANA / AMERIČKI SAVETNIK OTKRIO ZASTRAŠUJUĆ PLAN KOJI ĆE ZAPALITI PLANETU: Ako Putin prihvati poziv, i ode kod Trampa- BIĆE UHAPŠEN

AMERIČKI SAVETNIK OTKRIO ZASTRAŠUJUĆ PLAN KOJI ĆE ZAPALITI PLANETU: Ako Putin prihvati poziv, i ode kod Trampa- BIĆE UHAPŠEN

Pol Krejg Roberts kaže da je čekao da vidi koliko dugo će britanska premijerka, britanski ministar spoljnih poslova i britanski ministar odbrane nastaviti da lažu pre nego što ih uhvate. Izvlačili su sa svojim lažima duže nego što bi to bilo moguće jer nije bilo više poštovanja istine u zapadnim vladama i medijima.

Britanski ministar spoljnih poslova je javno objavio da mu je neko lično rekao u Porton Daun laboratoriji da je “apsolutno kategoričan“ da je nervni gas koji je navodno korišćen u napadu na Skripalja i njegovu ćerku, došao iz Rusije. Izvršni direktor Porton Daun laboratorije je sada izjavio da naučnici u laboratoriji ne mogu da potvrde da je nervni agens ruski.

Za razliku od NIST-a, koji je američka vlada primorala da laže o tome kako su zgrade Svetskog trgovinskog centra uništene, britanska vlada nije mogla da primora naučnike Porton Dauna da lažu, ili da lažu dovoljno. Shodno tome, britanska vlada je izbrisala svoje objave na društvenim medijima, poput ove:

“Analiza od strane vodećih svetskih stručnjaka u Laboratoriji za nauku i tehnologiju u Porton Daunu jasno je pokazala da je to bio nervni agens Novičok, vojne klase, proizveden u Rusiji. Porton daun je laboratorija koja je dobila odborenje od OPCW-a (Organizacije za zabranu hemijskog oružja).“

Nema sumnje da je napad na Skripalje bio organizacija od strane crnih operativnih odeljenja američkih i britanskih obaveštajnih službi. Kao što je i Džordžu Bušu dat tekst da pročita o 9/11, britanskoj vladi je dat tekst o “trovanju Skripalja.“

To je zaključak ruske vlade.

Ruski ambasador u Velikoj Britaniji je rekao: “Imamo veoma ozbiljnu sumnju da je ovu provokaciju uradila britanska obaveštajna služba.“ Zapravo, Velika Britanija, vojno beznačajna zemlja, ne bi se usudila da izvede ovaj nivo provokacije Rusije, koja je sposobna da izbriše Britance sa lica zemlje za nekoliko minuta bez ikakvih troškova za Rusiju. Britanci su delovali kao agenti njihovih gospodara u Vašingtonu. Naravno, ruska vlada to zna. U “zapadnom savezu,“ jedina zemlja kojoj je dozvoljeno da ima nezavisnu politiku jesu SAD.

Pitanje koje je pred nama jeste: Koja je poenta ove očigledne transparentne provokacije Rusije? Šta američka Paralelna država pokušava da postigne? Sigurno ne da uništi svet u nuklearnom ratu, ili se bar tome nadamo.

Ipak, rat je mogućnost. Pat Bjukenan, čovek sa intenzivnim Vašingtonskim iskustvom, upitao je, a ne tvrdio, da li Tramp sastavlja ratni kabinet sa svojim izborom glavnog ratnog zagovornika Džona Boltona za savetnika za državnu bezbednost, svojim izborom ratnog zagovornika Pompea za državnog sekretara, svojim izborom žene koja je vodila tajne zatvore CIA-e za mučenje kao direktora CIA-e. Ako ovo nije ratni kabinet, šta jeste?

Demonizacija Rusija koja je u toku otkako je ruska vlada blokirala Obaminu planiranu invaziju na Siriju u ime Izraela i Obamino bombardovanje Irana u ime Izraela, izgledalo je kao pripremanje zapadnih naroda za rat sa Rusijom. Pre nego što je Vašington uništio Irak, Libiju, Avganistan i Jemen preko svojih saudijskih posrednika, i pokušao da uništi Siriju preko svojih “demokratskih pobunjenika,“ Vašington je demonizovao lidere i zemlje koje su kasnije uništene. Zašto Rusija ne bi smatrala da se Rusija postavlja za uništenje na isti način?

Ovaj scenario, ako je to onaj koji se odvija, previše je strašan. Za razliku od Hitlera, čije tajno oružje nije spremno na vreme, rusko jeste. Zapad je toliko nadmašen da ništa neće ostati na Zapadu ako se rusko oružje oslobodi na arogantni, glupi Zapad koji se davi u oholosti Vašingtona.

Još jedan mogući odgovor na to pitanje je da se Vašington igra atlantističkih integracionista u ruskoj vladi i poslovnoj i finansijskoj eliti. Poruka je da: Nikada nećete biti prihvaćeni na Zapad dok se ne rešite Putina i prihvatite vrhovnu vladavinu Vašingtona.

Neke od ruskih elita smatraju da je ovo primamljiv predlog. Pol Kreg Roberts kaže da, po njegovom mišljenju, to uključuje članove Ruske akademije nauke koji vrednuju svoja putovanja bez obaveza i plaćene govore u zapadnim prestonicama. Vašington kupuje sve, ruski akademici nisu isključeni.

Vašington jasno stavlja do znanja da su u pitanju plaćena putovanja ruskih akademika u inostranstvo, zapadni finansijski poslovi ruskih preduzeća i oligarsi su u opasnosti od zaplene, zajedno sa ruskom nepokretnom imovinom u inostranstvu, a važni članovi ruske vlade i elite su u opasnosti da budu sankcionisani od putovanja na Zapad.

Drugim rečima, Vašington članovima ruske elite govori: Rešite se Putina, ili ćemo se mi rešiti vas.

Baš kao što je i ruskim sportistima namešteno lažno dopingovanje i zabranjeno im je da učestvuju na Olimpijadi, sada se čini da Vašington namerava da poništi ili bojkotuje Svetsko prvenstvo u Rusiji. Vašington namerava da iskoristi ruske sportiste protiv Putina, koji je okrivljen za proterivanje ruskih sportista sa Olimpijade i za eventualni gubitak Svetskog prvenstva u Rusiji.

Šta Putin treba da uradi sa Trampovim pozivom da dođe u Vašington da razgovaraju o trci u naoružanju?

Pol Kreg Roberts kaže da je njegov savet Putinu da ne prihvati taj poziv. Previše je rizično da se Putin stavi u ruke Vašingtona gde bi mogao biti uhapšen na osnovu brojnih lažnih optužbi koje su već postavljene u zapadnim medijima.

On je ukrao američke izbore – krivično delo. On je napao Ukrajinu i ukrao Krim – ratni zločini. On je otrovao Skripalja i njegovu ćerku – pokušaj ubistva. On je napao Siriju i porazio “demokratske snage“ koje su pokušavale da dovedu demokratiju u Siriju – još ratnih zločina. On je prikrio iranski program nuklearnog naoružanja.

S obzirom na potpuno bezakonje vlade u Vašingtonu, zašto bi iko normalan, toliko demonizovan kao Putin, otišao tamo? Vašington čak i ne poštuje američki zakon. Mučenje je američki zločin, kao i zločin prema međunarodnom pravu; pa ipak, predsednik Tramp je imenovao osobu koja je na međunarodnoj poternici za direktora CIA.

Putin bi trebalo da kaže Trampu da kad god, ako ikad, Tramp postigne kontrolu nad Paralelnom državom i bude mogao delovati nezavisno kao predsednik Sjedinjenih Država, tada je, i samo tada, dobrodošao u Moskvu da razgovaraju o uslovima po kojima ove dve zemlje mogu sarađivati i imati uzajamnu korist. Ne daj Bože da Putin, koji drži sve karte oružja, pristane na bilo kakvu kontrolu naoružanja sa vladom koja je prekršila svaki sporazum i komadiće njega bacila u lice ruskoj vladi.

Ako Putin podlegne pritiscima Zapada, Rusija će biti uništena.

Vašington je odlučan naprijatelj Rusije. Nemogućnost Rusije da prihvati taj zaključak predstavlja direktnu pretnju postojanju Rusije.

U ruskoj vojnoj/bezbednosnoj sferi postoji saznanje da Rusija sada drži ravnotežu moći i ne mora da prihvata bilo kakve “usluge“ od Vašingtona. Direktor ruske obaveštajne službe Sergej Nariškin je izjavio da je Zapad Orvelovska verzija njega samog u pokušaju da zadrži unilateralnu vlast dok se, zapravo, zapadni “uticaj, koji je nekada bio neosporan, sada smanjuje.“ Vašingtonova neopravdana arogantnost, kaže Nariškin, “podseća na preterano samouverenog biblijskog snagatora Golijata, kog je ubio mladi David.“

Vašington, rekao je Nariškin, pokušava “da predstavi američki sistem međunarodnih odnosa, koji je zasnovan na prisili pa čak i uceni, kao pojavu dobrovoljne potčinjenosti.“ Na ovaj način, “SAD pokušavaju da maskriaju brutalnu američku diktaturu kao “evroatlansku“ ili “međunarodnu solidarnost“.“

Vašington pokušava da prikrije svoje zločine, kaže Nariškin, sa “velikim govorima o ljudskim pravima i demokratiji,“ ali umesto toga koristi “vojne intervencije na suverenim narodima“ koji su “pali u krvavi haos u kom nema mesta za takvo osnovno pravo kao pravo da žive. Tokom protekle dve decenije, stotine hiljada nevinih ljudi je postalo žrtva NATO agresije u Evropi, na Bliskom istoku i severnoj Africi.“

Ako predsednik Putin još jednom napravi grešku u poverenju prema Vašingtonu, on će uništiti Rusiju i svet sa tim, na kraju zaključuje Pol Krejg Roberts.

Webtribune.rs

Check Also

RUSKE TRUPE U KAZAHSTANU ZA SAT VREMENA NEUTRALISALE NEKOLIKO STOTINA OBUČENIH MILITANATA

Ruske trupe koje su stigle u Kazahstan uspešno su izvele operaciju eliminisanja nekoliko stotina militanata …