Home / TEMA DANA / BIVŠI OPERATIVAC UKP-a OTKRIO SVE O KRIMI RADNJAMA VUČIĆEVOG REŽIMA (VIDEO)

BIVŠI OPERATIVAC UKP-a OTKRIO SVE O KRIMI RADNJAMA VUČIĆEVOG REŽIMA (VIDEO)

U prostorijama Oslobođenja održala se tribnina u sklopu serijala „Razgovori sa narodom“. Na tribini pod nazivom „Zloupotreba pravosuđa u političke svrhe“ govorili su advokat Đorđe Šekularac i Milan Dumanović, bivši operativac Uprave kriminalističke policije.

Prema rečima generalnog sekretara Oslobođenja Nikole Kosovića, ovaj događaj prilika je da se građani podsete na kriminalne radnje ovog režima.

„Kriminalna hobotnica koja vlada Srbijom mora da ode sa vlasti da bi ova zemlja ozdravila.

Ta neviđena pljačka i korupcija, uz izdaju Kosova i Metohije i okupaciju svih institucija, glavni su razlozi zbog kojih mi smatramo da SNS mora biti smenjena, a zatim i zabranjena“, ističe Kosović.

Iz pokreta Oslobođenje podsećaju da je Milan Dumanović pre samo pre nekoliko dana po drugi put pobedio MUP na sudu, te da mu je otkaz još jednom poništen, kao i da je nedavno odbačena tužba direktora BIA Bratislava Gašića protiv njega.

„Gašić je tužio Dumanovića nakon što je javno rekao da su SNS i vrh BIA umešani u trgovinu narkoticima. Sud je praktično potvrdio Dumanovićeve navode“, objašnjava Kosović.

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …