Home / TEMA DANA / BLIZAK SARADNIK VUČIĆA IZNEO ŠOKANTNE TVRDNjE: Vučić je diktator koji gubi kontrolu nad svojim kartelom, evo zašto.. (VIDEO)

BLIZAK SARADNIK VUČIĆA IZNEO ŠOKANTNE TVRDNjE: Vučić je diktator koji gubi kontrolu nad svojim kartelom, evo zašto.. (VIDEO)

500

Gost emisije „Intervju“ bio je gospodin Predrag Popović, bivši urednik Dnevnog Telegrafa, Nacionala i Pravde. Za sebe voli da kaže da je do 24. godine bio skoro srećan čovek, a onda je počeo da se bavi novinarstvom.

Bio je pomoćnik glavnog urednika „Dnevnog telegrafa“ sa Slavkom Ćuruvijom. Pet meseci nakon ubistva Slavka Ćuruvije napisao je knjigu o njegovom životu.

U decembru 2001. godine pokrenuo je dnevni list „Nacional“, koji je šest dana posle ubistva Zorana Đinđića zabranjen voljom lidera DOS-a, željnih osvete zbog raskrinkavanja njihovih veza sa surčinsko-zemunskim mafijašima.

Posle kratkih uredničkih avantura, napravio je najveću životnu grešku – prihvatio je poziv Aleksandra Vučića da uređuje „Pravdu“.

Uz iskreno kajanje zbog toga, satisfakciju je našao u objavljivanju četiri knjige o Vučiću, dok je peta knjiga pod radnim nazivom „Suđenje Vučiću“ trenutno u pripremi.

Bio je blizak saradnik Aleksandra Vučića, a danas mu je jedan od najžešćih kritičara koji iznosi brojne insajderske priče iz Vučićevog najbližeg okruženja.

Pogledajte video:

(Balkan info)

Check Also

SRBIJA PRED POTPUNIM ZATVARANJEM

Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marijan Ivanuša rekao je da se trenutna …