Home / TEMA DANA / BOŠKO OBRADOVIĆ U SKUPŠTINI NAJAVIO PROTESTE ŠIROM SRBIJE! (VIDEO)

BOŠKO OBRADOVIĆ U SKUPŠTINI NAJAVIO PROTESTE ŠIROM SRBIJE! (VIDEO)

Danas, 27. maja, tokom konferencije za novinare, u Skupštini Srbije, na kojoj su narodni poslanici opozicije obrazložili zašto neće ići na posebnu sednicu, koja je posvećena Kosovu i Metohiji jer bi, po njihovim rečima, to bio još jedan pokušaj vlasti da obmane građane i da zloupotrebi instituciju Narodne skupštine, lider Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, je najavio proteste opozicije širom Srbije.

„U subotu 1. juna navršava se šest meseci od prvog protesta u Kruševcu, a subota 8. juna obeležavamo šest meseci od prvog protesta u Beogradu i tada će biti organizovani protesti širom Srbije“, rekao je Obradović na kraju.

Lider Dveri, Boško Obradović istakao je da razlozi zbog kojih su poslanici opozicije napustili parlament nisu prestali i da neodgovorna vlast nije odgovorila na elementarne zahteve sa velikog protesta 13. aprila koji se tiču slobode medija i fer izbora.

„Sporazum sa narodom je u tom pogledu jasan i mi ne možemo da kršimo obećanja koja smo dali, kao što radi ova vlast“ – smatra Obradović.

„Nikada nisam voleo rijaliti šou a sada se Zadruga sa Pinka seli u Skupštinu.

Ova sednica će biti blesava zadružna psiho-monodrama.“ smatra Obradović i ističe da je to zloupotreba najvažnijeg državnog i nacionalnog pitanja.

„Jedini pisani materijal o tome šta se dešavalo šest godina je, verovali ili ne, izveštaj Kancelarije za KiM koji će umesto direktora kancelarije obrazlagati predsednik Republike.

Ustavorušitelj, predsednik republike, ovim uzurpira još jednu instituciju, ovaj put Vladinu kancelariju, što pokazuje bolest sistema u kom živimo.

Nama ne pada na pamet da učestvujemo u razvoju te bolesti“ – istakao je predsednik Dveri.

(Srbin.info)

Check Also

„MI SRBI SMO POGAN NAROD, UNIŠTAVAMO SVOJU DECU, NE POŠTUJEMO SVOJE VELIKANE VEĆ IH OPLAKUJEMO TEK NAKON ŠTO IH SAHRANE“

„Mi Srbi smo pogan narod, uništavamo svoju decu, ne poštujemo svoje velikane već ih oplakujemo …