Home / TEMA DANA / BRNABIĆ PRENERAZILA SRBE OTKRIĆEM: KAD ODE KOSOVO REŠIĆEMO SE I RUSA..

BRNABIĆ PRENERAZILA SRBE OTKRIĆEM: KAD ODE KOSOVO REŠIĆEMO SE I RUSA..

Savez za Srbiju ocenio je danas skandaloznom izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić tokom boravka u Londonu da se nada da će Rusija izgubiti preveliku političku težinu koju sada ima kada se bude razrešio kosovski problem i da će se odnosi sa Rusijom svesti na energetsku saradnju.

“Umesto aktuelne spoljne politike koja se po premijerki svodi na priznanje Kosova i slabljenje odnosa sa Rusijom, Srbija treba da neguje najbolje odnose kako sa svojim susedima, tako i sa EU, SAD, Kinom i Rusijom, kao jednim od naših najbližih partnera”, ocenio je SzS.

Kako je u saopštenju ocenio SzS, Brnabić vredja opoziciju, širi mržnju, ismeva izveštaj Evropske komisije o evrointegracijama Srbije i svojim neprimerenim izjavama ugrožava interese zemlje koju predstavlja.

Taj savez istakao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da prestane da se “igra države i da poverava najodgovornije poslove Vulinima, Stefanovićima, Vesićima, Gašićima, Šarčevićima i drugim nesposobnim kadrovima”.

“Nedela ovih ljudi ostavljaju ozbiljne posledice na državne interese i interese gradjana Srbije”, dodaje se u saopštenju.

(Beta)

Check Also

BRITANCI U ŠOKU! RUSI IZVELI MISTERIOZNI MANEVAR SA JURIŠNIM NUKLEARNIM PODMORNICAMA U ATLANTIKU!

Ruske jurišne podmornice izvode misije „dubokog prodora“ pod vodom Atlantika, reč je o plovilima sposobnim …