Home / TEMA DANA / ČEDOMIR ANTIĆ: KOSOVSKI ČVOR SE NE MOŽE ODMRSITI BEZ RUSIJE (VIDEO)

ČEDOMIR ANTIĆ: KOSOVSKI ČVOR SE NE MOŽE ODMRSITI BEZ RUSIJE (VIDEO)

Čedomir Antić je objasnio kako režimi poput ovoga koji danas vlada Srbijom mogu lako propasti i kako je istorija to i pokazala.

Bojkot je dobar metod koji je zaista uspeo da ogoli i istera na čistinu vlast od opozicije i laž od istine. Danas je smešno ko će glumiti opoziciju u skupštini, koja inače nema apsolutno nikakav legitimitet.

Antić se vratio i na pad Srpske napredne stranke iz devetnestog veka poznatiji kao Narodni odisaj ali nije mogao da precizira koliko je tačno tad naprednjaka ubijeno u narodnom nezadovoljstvu.

Nažalost danas u Srbiji postoje samo tragovi demokratije. To se vidi i po tome što nijedan liderčić ma koliko malu podršku imao neće podneti ostavku ni u sopstvenoj stranci.

Državna pitanja se guraju pod tepih i narod se preko kontolisanih medija zamlaćuje glupostima.

U toku je velika aktivnost oko Kosova i Metohije, a trenutni predsednik Aleksandar Vučić hoće dogovor sa Albancima.

Mi danas taj problem ne možemo da rešimo kao što su Hrvati rešili 1995 godine jer nemamo podržku u svetu za takvo rešenje i moramo ići na dogovor, ali i dodaje da se rezolucija 1244 ne može menjati bez naše i saglasnosti Rusije.

Ona je napisana tako da je praktično nemoguće odmrsiti i ne može se razumeti što je nekima i bio cilj u to vreme.

Antić se osvrnuo i na pitanje Crne Gore i dodao da je nedopustivo da oni prave svoju crkvu, kao i to da Srbija mora podžati svoj narod tamo!

Pogledajte video:

(Slavija info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …