Home / TEMA DANA / ČUVENI SRPSKI OFICIR ZAHTEVA HITNO OSLOBAĐANJE ZVEZDANA JOVANOVIĆA: ON NIJE ATENTATOR- OVO SU DOKAZI! (VIDEO)

ČUVENI SRPSKI OFICIR ZAHTEVA HITNO OSLOBAĐANJE ZVEZDANA JOVANOVIĆA: ON NIJE ATENTATOR- OVO SU DOKAZI! (VIDEO)

Dragan Vasiljević, poznatiji kao Kapetan Dragan, zatražio je hitno oslobađanje Zvezdana Jovanovića koji je pravosnažno osuđen za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića.

Vasiljević je gostujući na Helm Kastu podsetio na ratnu biografiju Zvezdana Jovanovića i ukazao da je on već dvadeset godina u maksimalnoj izolaciji u zatvoru.

– On je u najgoroj vrsti izlacije, svaka godina treba da mu se prizna tri za jedan – objašava Vasiljević.

On je ispričao da je konsultovao advokate za međunarodno pravo i da je dobio odgovor da su nakon provedenih 18 godina u punoj izolaciji Zvezdanu Jovanoviću prekršena sva prava.

Vasiljević tvrdi da je javnost u Srbiji obmanuta da je Jovanović priznao da je izvršio atentat kao i da ne postoji veza Jovanovića i Zemunskog klana. On tvrdi da rekonstrukcija ubistva nije rađena tokom istrage i suđenja što po njemu stvara veliku sumnju na presudu.

– Advokati se njegovi kunu da bi ako se dozvoli rekonstrukcija da bi se dokazalo zakonima fizike da on nije mogao biti atentator – rekao je Vasiljević dodajući da je “Zvezdan Jovanović heroj”.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …