Home / TEMA DANA / DA LI “DUBOKA DRŽAVA” POKUŠAVA DA NASILNO ELIMINIŠE PREDSEDNIKA? TRAMP HITNO U VOJNOJ BOLNICI..

DA LI “DUBOKA DRŽAVA” POKUŠAVA DA NASILNO ELIMINIŠE PREDSEDNIKA? TRAMP HITNO U VOJNOJ BOLNICI..

Predsednik Tramp je neplanirano posetio vojnu bolnici kako bi se podvrgnuo testovima mogućeg namernog trovanja hranom

Nepredviđena poseta predsednika Trampa vojnoj bolnici Valter Rid u subotu uključivala je niz testova kako bi se utvrdilo da li je predsednik bio izložen hemijskoj supstanci za koje se sumnja da je bila u njegovoj hrani, kaže izvor povezan sa Belom kućom.

Medicinsko osoblje nije dobilo opšte obaveštenje o „VIP “poseti medicinskom centru uoči predsedničke posete, što ukazuje na to da je poseta bila vanredna i zakazana u poslednjem trenutku.

To se dogodilo nakon iznenadnih pojava teških simptoma koje je doživeo predsednikov ispitivač hrane i kome su urađeni hitni medicinski testovi dok je sam predsednik upućen u vojnu bolnicu. Njemu su bili neophodni testovi koji nisu bili dostupni u klinici Bele kuće.

Prema izvoru povezanim sa Belom kućom, hemijska ispitivanja potvrdila su prisustvo molekularnog nusprodukta potencijalnog toksina, mada je važno imati na umu da molekularni nusprodukti mogu da potiču iz više različitih izvora i nije uvek moguće utvrditi strukturu prvobitnog molekula iz kog je izveden nusprodukt.

Izveštava se da je predsednik u redu i da nije doživeo iste simptome za koje se navodi da su se pojavili kod ispitivača za hranu. Stanje ispitivača hrane nije objavljeno, kao ni dodatni detalji o tome koja su ispitivanja obavljena na predsedniku i koji je hemijski nusproizvod pronađen.

Aleks Džouns, američki novinar i poznati teoretičar zavera, izjavio je da je ovaj incident možda bio napad „duboke države“. On je naglasio važnost ljudi koji razumeju da je Amerika u klimi građanskog rata i da je ovaj pokušaj trovanja, istorijski gledano, način na koji žele da unište vođu“, a da pritom izgleda kao prirodna smrt.

„Opšte je poznato da je bilo mnogo pokušaja ubistva predsednika“, dodaje Džouns.

U nedavnom govoru u Federalističkom društvu, Bil Bar jer upozorio da bespravna levica pribegava zabrinjavajućem nizu taktika u svojim pokušajima uništenja predsednika Trampa i svrgavanja Republike.

„Kako bi sproveli operacije hemijskog trovanja, operativci „duboke države“ imaju pristup ogromnom nizu hemijskih otrova sa širokim spektrom biohemijskih mehanizama. Činjenica da pokušaj demokrata da sklone predsednika Trampa brzo propada u kombinaciji sa krajnje razočaravajućim sastavom kandidata za demokrate na izborima 2020. – možda je motiviasala anti-Trampove državne operativce da eskaliraju svoj rat do nivoa pokušaja atentata“ , objasnio je Džouns.

Svim Amerikancima postaje očigledno da demokrate i „duboka država“ rade usklađeno i da ne poštuju nikakve zakone, etiku i moral. Čini se da ništa ne bi učinili da unište predsednika i oduzmu vlast, čak i ako to znači izvršenje hemijskog ubistva predsednika.

Čitav fijasko impičmenta je zapravo pokušaj „duboke države“ da ospori volju američkih glasača i postavi svog lidera koji će štititi „duboku državu“, a ne razotkrivati je.

Ova epizoda prati nedavno Trampovo aktiviranje rezervnih jedinica marinaca Sjedinjenih Država kao deo hitnih raspoređivanja koja su specijalno nazvana  „vanredne situacije unutar Sjedinjenih Država“ i naredbu jedinicama da budu spremne da se aktiviraju kao odgovor na „pretnje otadžbini“ koje će „ doći sa malo ili nimalo upozorenja“.

Prema višestrukim izveštajima nezavisnih medija, američki marinci ostaju lojalni predsedniku čak i kad izgleda da su se u druge grane vojske Sjedinjenih Država barem delimično infiltrirali operativci protiv Trampa koji su spremni da počine izdaju i sruše ustavnu republiku.

Veoma spontani ustanak pro-Trampovih rodoljuba verovatno će se dogoditi ako predsednik bude ubijen ili na neki drugi način uklonjen sa vlasti. Milioni Amerikanaca potpuno su frustrirani bezakonjem „duboke države“, a ti Amerikanci izgledaju spremni i voljni da brane svoju republiku od američkih neprijatelja koji deluju iznutra.

Svi Amerikanci se moraju pripremiti za pokušaje atentata na predsednika Trampa ili njegovo prisilno smenjivanje sa vlasti. Koordinirana zavera za uništenje Sjedinjenih Američkih Država i kriminalizaciju konzervativaca sada se proširila na Big Tech, levičarske medije, delove Pentagona i pravosuđe. Građanski rat deluje bliže nego ikada i čini se da nema granica očaja duboke države.

Webtribune.rs

Check Also

PUTIN DONEO ODLUKU- Tek sad počinje žestok ekonomski rat sa Evropskom Unijom!

Ruski energetski gigant Gasprom saopštio je da više ne može izvoziti gas gasovodom Jamal-Evropa preko …