Home / TEMA DANA / DAČIĆ: ŠEF VELjE NEVOLjE HTEO DA DOĐE NA VLAST LIKVIDACIJOM VUČIĆA!

DAČIĆ: ŠEF VELjE NEVOLjE HTEO DA DOĐE NA VLAST LIKVIDACIJOM VUČIĆA!

Dačić je istakao da su se kriminalci našli u problemu jer su videli da je država rešena da im stane na put.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić istakao je da postoji mogućnost da Veljko Belivuk ima svog šefa i da nije on taj koji vodi glavnu reč, kao i da je verovano politička pozadina iza svega, odnosno da dođe do promene vlasti posle eliminacija predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik Socijalističke partije Srbije i prvi čovek srpskog Parlamenta Ivica Dačić govorio je obračunu države sa mafijom, donosno konkretno kriminalnom grupom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

– Svakako da je reč o nesvakidašnjim i brutalnim pojedincima i njihovom načinu ponašanja. Kada budu objavljeni snimci i dokazi koji postoje, biće šokirana javnost upravo zbog brutalnosti. To je jedna strana priče – rekao je Dačić gostujući na tv Pink.

On je istakao da su se kriminalci našli u problemu jer su videli da je država rešena da im stane na put.

– U svemu tome, potreban je odlučan stav. Svaka ta mafijaška grupa računa na to da može da se nađe slaba karika u državnom sistemu. E sada, kada nema te slabe karike, odnosno kada je predsednik Vučić stao iza borbe sa mafijom, očigledno je da im se ljulja tlo pod nogama i da svi oni za koje se smatra da su njihov glavni problem, nalaze na udaru mafijaških grupa. Tu pre svega mislim na predsednika i njegovu porodicu – objasnio je predsednik Skupštine Srbije.

Dačić je govorio i o mogućnosti da nije Belivuk taj koji se za sve pita.

– Drugi deo priče je ko im je sve pomagao i ko je imao kakvu ulogu. Možda taj Belivuk nije svima njima bio šef, možda je i njemu neko bio šef.

Sigruno postoji moguća politička pozadina svega toga, odnosno da je reč o preuzimanju vlasti koje bi usledilo posle eliminisanja Aleksandra Vučića, odnosno njegovog ubistva – zaključio je Ivica Dačić.

(Srbijadanas.com)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …