Home / TEMA DANA / DOBRO IZREŽIRANA AFERA- ISPLIVAO I “SLUČAJNI” SNIMAK- KO JE USTVARI META?

DOBRO IZREŽIRANA AFERA- ISPLIVAO I “SLUČAJNI” SNIMAK- KO JE USTVARI META?

Danijela Štajnfeld imenovala je danas glumca Branislava Lečića kao svog silovatelja, a sada je isplivao snimak u kom navodno njih dvoje razgovaraju godinama nakon što se desio napad na glumicu.

Jedan od dokaza koji je dostavljen tužilaštvu je i snimak razgovora, čini se, koji je glumica snimila sa svojim napadačem nekoliko godina posle silovanja.

Taj razgovor je snimala, i u njemu se čuje da osoba na snimku ne poriče da se između nje i Danijele Štajnfeld nešto svakako dogodilo.

Podsetimo, ovaj snimak je prvo objavljen u filmu glumice “Zaceli me”, ali glas muškarca, za kog se veruje da je Branislav Lečić, bio je distorziran kako se ne bi znalo ko je u pitanju. Snimak sa nedistorziranim glasom predat je tužilaštvu, a objavio ga je Insajder.

Na snimku se čuje sledeći razgovor:

Danijela Štajnfeld: “Ne sećaš se da sam plakala?”

Muškarac: “Sećam se”

Danijela Štajnfeld: “Nisam htela da idem tamo. Mislim, nisam htela da budem nasamo usred noći, na mestu koje ne znam. Od tad sam se osetila ugroženo. Tada sam se osetila…”

Muškarac: “Zašto?”

Danijela Štajnfeld:”… nepoštovano od tebe. Da li ti to možeš da razumeš ili ne?”

Muškarac: “Ja mogu da razumem, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ***** usrećujem i mećem seksualno u nekoga koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja?”

Danijela Štajnfeld: “Znači ti ne poštuješ moje ne?”

Muškarac: “Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti ja kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti.”

(b92)

Check Also

EVROPA ĆE NAPUSTITI „SEVERNI TOK 2.“ DATUM JE VEĆ IMENOVAN!

Brisel je uveren, da do 2046. Evropi više neće biti potreban ruski gas, i da …