Home / TEMA DANA / Dr Dragan Petrović u intervjuu šokirao javnost– Vučić je najopasniji projekat Zapada na političkoj sceni! Evo šta se dešava.. (VIDEO)

Dr Dragan Petrović u intervjuu šokirao javnost– Vučić je najopasniji projekat Zapada na političkoj sceni! Evo šta se dešava.. (VIDEO)

dragan-petrovic

Gost emisije „Intervju“ bio je gospodin dr Dragan Petrović, doktor nauka iz oblasti političke geografije i iz oblasti istorije. Diplomirao je na četiri fakulteta na beogradskom državnom Univerzitetu i to na ekonomiji, istoriji, političkim naukama i sociologiji.

Završio je dve postdiplomske studije na Političkim naukama, iz oblasti međunarodnih odnosa i na Ekonomskoj geografiji i odbranio dve magistarske teze.

Stručnjak je za geopolitiku i za međunarodne odnose. Stalno je zaposlen u Institutu za međunarodnu politiku i privredu u Beogradu, kao naučni savetnik, gde se pored celine međunarodnih odnosa bavi posebno Rusijom i postsovjetskim prostorom kao primarnom oblašću, a potom i Francuskom. Preporučujemo da pogledate ceo intervju.

Pogledajte video:

(Balkan info)

Check Also

PANIKA U SAD! AMERIČKA MATA HARI ZBRISALA U IRAN SA OPASNIM DOKUMENTIMA: ODALA SVE PODATKE I KODNO IME TAJNE MISIJE PENTAGONA (VIDEO)

Bivši američki kontraobaveštajac službe Američkog vazduhoplovstva, Monika Elfride Vit, koja je prebegla u Iran, optužena …