Home / TEMA DANA / DR PETROVIĆ OTKRIVA ŠTA SE KRIJE IZA NAPADA NA DR RAČIĆA- HOĆE DA GA UĆUTKAJU ZBOG ISTINE KOJU GOVORI NARODU! (VIDEO)

DR PETROVIĆ OTKRIVA ŠTA SE KRIJE IZA NAPADA NA DR RAČIĆA- HOĆE DA GA UĆUTKAJU ZBOG ISTINE KOJU GOVORI NARODU! (VIDEO)

Profesor dr Alek Račić, doktor nauka, lekar specijalista (maksiofacialni hirurg), predsednik Razvojne akademije nauka RAS, istakao se poslednjih meseci sa nastupima u alternativnim medijima, uključujući i Srbin info i Centar zvanični kanal, govoreći o teškom stanju u srpskom društvu, zdravstvenom sistemu, suštini korona virusa, i kritici kriznog štaba i farmakomafije, kao i pronato struktura u Srbiji.

Interesovanje i podrška javnosti dr Račiću su rasli iz sedmice u sedmicu, posebno kada je u pitanju kritika kriznog štaba, farmakomafije i pronato struktura u Srbiji, kao i njegova tvrdnja da je trebalo da se oslonimo na hlorikin i saradnju sa Rusijom povodom vakcina i zdravstvene zaštite, a ne da budemo među prvima koji će kupovati neproverene Fajzerove preparate koje mogu da ugroze genetski kod primaoca.

Doktoru Račiću su izbušene gume na njegovom automobilu, ali u isto vreme i na automobilu njegove supruge, da bi se za nekoliko dana to ponovilo na automobilu njegove supruge kao i pisanje grafita na kući koju je nasledila njegova supruga.

O svemu ovome u svojoj autorskoj emisiji na ju tube kanalu Srbin info, govori dr Dragan Petrović, naučni savetnik, i punopravni član Srpske razvojne akademije RAS gde je i predsednik Ekonomsko-pravnog odeljenja i blizak saradnik dr Račića. Šta bi mogla da bude poleđina ovakvih napada na dr Račića.

(srbin.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …