Home / TEMA DANA / DRAMATIČNE VESTI STIŽU IZ PODGORICE! ĐUKANOVIĆ UZ PODRŠKU STRANIH TRUPA SPREMA ORUŽANI NAPAD NA SRBIJU!

DRAMATIČNE VESTI STIŽU IZ PODGORICE! ĐUKANOVIĆ UZ PODRŠKU STRANIH TRUPA SPREMA ORUŽANI NAPAD NA SRBIJU!

Piše: Velimir Eraković

Sve što sam vam pisao do sada bilo je približno ili sto posto tačno. Pošto mu planovi nijesu uspjeli monstrum od predsjednika ima najgori naum u istoriji Srbije i Crne Gore, sada Montenegra.

Uz podršku Nato pakta spreman je za oružani sukob sa Srbijom. Ne vlada sobom i postupcima, što ga vodi samo iz greške u grešku. Potpuno uvjeren da je Srbija instruisala Srpsku pravoslavnu crkvu na litije radi asimilacije Montenegra, naručio je nikad veći kontigent oružja i opreme za rat. Nato je na oprezu.

Naš izvor iz vojske Crne Gore kaže da pomno prate svaki njegov potez. Narednik Kolins je našem insajderu u kasarni Danilovgrad rekao da Milo Đukanović nije normalan.

Jer, Srbija iako okružena Nato zemljama ima tako jaku vojsku za Balkanske prilike da je prejaka za sve. Ima i podršku Rusije. Što je vrlo važno. Nekadašnji pripadnik Srpskih bjelih orlova, ministar odbrane Crne Gore Bosković je namjerno provocirao Vulina na granici i nazvao ga nacistom.

Koliko je sve izmaklo kontroli najbolje govori kopanje rova na granici sa Srbijom. Ludak koji vodi Montenegro je obisao SAJ i PJP, kao i kasarnu u Danilovgradu.

Spreman je za rat sa Srbijom, napad na litije i krvoproliće. Iako znajući koliko je Crnogoraca u Srbiji i obratno ne želi da odustane. Srbija je upoznata sa planom i potpuno spremna čeka Montenegrine, kao i Srbi u Crnoj Gori koji su se spremili za odbranu. To znaju i Nato i Rusija.

Šta će se desiti i hoće li ga ko spriječiti u naumu niko ne zna. Šizofrenija koja ga je obuzela je tolika da će puškaranje brzo početi. Kako će završiti to znaju samo strane sile i Bog.

Đukanović svjestan pada zaokružuje svoju izdajničku misiju predsjednika Montenegra oružanim napadom na Srbiju. Ili barem pokušajem koji će ga konačno maći sa vlasti.

(Pravda)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …