Home / TEMA DANA / DUMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRAO: PRAVI VLADAR SRBIJE JE BIA! OVO SU STRANKE KOJE JE OSNOVALA.. (VIDEO)

DUMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRAO: PRAVI VLADAR SRBIJE JE BIA! OVO SU STRANKE KOJE JE OSNOVALA.. (VIDEO)

„Počeo je sukob unutar same Srpske napredne stranke, unutar te mafije. To nikako ne može da se završi na dobro po bilo koga. Bilo po Aleksandra Vučića ili Nebojše Stefanovića. Takođe, Aleksandar Vučić je ušao u bezbednosni sukob sa Crnom Gorom i vidimo da i on spominje da je Crna Gora organizovala ovu (Belivukovu) grupu što je potpuno nenormalno.

Aleksandar Vučić je ušao u taj sukob i on iz njega ne može da izađe kao pobednik ili može da ostvari Pirovu pobedu. On više neće biti jak nikad kao što je bio“, kaže bivši pripadnik Odeljenja za tajno praćenje Ministarstva unutrašnjih poslova Milan Dumanović, gostujući u emisiji „Bez cenzure“.

– Bezbednosno informativna agencija je osnovala nekoliko partija, konkretno mislim na Srpski pokret obnove, Srpsku radikalnu stranku i Socijalističku partiju Srbije. Te partije sutra kada ode Aleksandar Vučić ne smeju da postoje, ni SNS takođe. Aleksandar Vučić nije pravi vladar Srbije, pravi vladar se nalazi u institutu bezbednosti – dodaje Dumanović.

– Mi nemamo problem samo sa Aleksandrom Vučićem, on je jedan ludak na vlasti i koji će otići s vlasti. Mi imamo problem sa tim sistemom, nama treba promena sistema, koji dozvoljava da tamo radi Dijana Hrkalović, Goran Papić, da postoje mafijaši tipa Belivuk koji seku glave ljudima. To je taj sistem koji je nama problem – istakao je Dumanović i zaključio:

– Aleksandar Vučić više ne može da govori da je borba protiv mafije, jer prosto se ljudi pitaju kako ste dozvoljavali 4-5 godina da oni to rade. Narod u Srbiji nije blesav, ima dovoljno mozga da razmisli toliko da sagleda šta se stvarno dešava – naveo je bivši pripadnik MUP.

(direktno.rs)

Check Also

UDARNO: Amerikanci na granicu sa Ukrajinom rasporedili padobrance 82. vazdušno-desantne brigade SAD

82.vazdušno-desantna brigada SAD primećena je na granici sa Ukrajinom. Pentagon je tajno rasporedio padobrance 82. …