Home / TEMA DANA / DVERI: VELIKA RASPRODAJA SRBIJE NASTAVLjA SE 1. SEPTEMBRA – HOĆEMO LI TO DOZVOLITI?

DVERI: VELIKA RASPRODAJA SRBIJE NASTAVLjA SE 1. SEPTEMBRA – HOĆEMO LI TO DOZVOLITI?

srbija- selo

Od 1. septembra stupa na snagu Sporazum koji će omogućiti strancima da kupuju našu zemlju. Dveri povodom toga predlažu Vladi RS da uradi isto što i Mađarska, da promeni Ustav i proglasi našu zemlju za „nacionalno blago, zajedničko nasleđe i temelj za život“ i tako onemogući strancima da kupuju našu zemlju ili ukine SSP.

Dveri su još 2013. godine pokrenule kampanju protiv prodaje naših oranica strancima, ukazivale da je to poguban put koji vodi u potpunu okupaciju Srbije, ali niko nije imao sluha za to.

Predlagali smo da se ukine (SSP) Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između evropskih zajednica i njihovih država članica sa jedane strane i Republike Srbije sa druge, koji upravo omogućava prodaju naše zemlje strancima, međutim ni to nije prošlo.

Danas, Srbija je jedina zemlja koja je pristala na prodaju zemlje strancima pre ulaska u EU, jer je to još jedan od bezbroj uslova koje Srbija treba da ispuni da bi bila punopravna članica EU, u koju, sada već svi znaju, Srbija neće ući nikad.

Neoliberalni kapitalizam simbol je politike koju vodi Evropska unija, a režim u Srbiji u potpunosti prihvata njegove ponude, da vlast ima sve, a narod ništa.

 

Režim u Srbiji već duže vreme prodaje naše firme stranim kompanijama koje uz firme dobijaju i plodnu zemlju. Na taj način iza zatvorenih vrata stranci postaju vlasnici naše zemlje.

Od prvog septembra će ova rasprodaja Srbije postati zvanična i u licitaciji će moći javno da učestvuju svi strani tajkuni, prijatelji i gazde Aleksandra Vučića.

Ova Vlada se od početka pokazala kao Vlada stranih interesa.

Prodaje naša privredna i prirodna bogatstva, dovodi do bankrota naše najperspektivnije fabrike, koje se kupuju za dinar, strancima daje deset hiljada evra za svako novootvoreno radno mesto, dok naši radnici vrše samoubistva u prostorijama fabrika, svakodnevno se otpuštaju, a njihove porodice umiru od gladi.

Dakle, ovo je Vlada koju vodi MMF, Svetska banka i Briselska administracija, koja sa interesima građana Srbije nema apsolutno ništa.

Zato još jednom pozivamo sve opozicione stranke u zajednički front, da konačno odlučimo, hoćemo li svi biti nadničari na sopstvenoj zemlji ili ćemo zajednički stati u odbranu naših prirodnih, privrednih, ekonomskih i nacionalnih interesa.

(Informativna služba Srpskog pokreta Dveri)

 

 

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …