Home / TEMA DANA / DVERI: VELIKA RASPRODAJA SRBIJE NASTAVLjA SE 1. SEPTEMBRA – HOĆEMO LI TO DOZVOLITI?

DVERI: VELIKA RASPRODAJA SRBIJE NASTAVLjA SE 1. SEPTEMBRA – HOĆEMO LI TO DOZVOLITI?

srbija- selo

Od 1. septembra stupa na snagu Sporazum koji će omogućiti strancima da kupuju našu zemlju. Dveri povodom toga predlažu Vladi RS da uradi isto što i Mađarska, da promeni Ustav i proglasi našu zemlju za „nacionalno blago, zajedničko nasleđe i temelj za život“ i tako onemogući strancima da kupuju našu zemlju ili ukine SSP.

Dveri su još 2013. godine pokrenule kampanju protiv prodaje naših oranica strancima, ukazivale da je to poguban put koji vodi u potpunu okupaciju Srbije, ali niko nije imao sluha za to.

Predlagali smo da se ukine (SSP) Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između evropskih zajednica i njihovih država članica sa jedane strane i Republike Srbije sa druge, koji upravo omogućava prodaju naše zemlje strancima, međutim ni to nije prošlo.

Danas, Srbija je jedina zemlja koja je pristala na prodaju zemlje strancima pre ulaska u EU, jer je to još jedan od bezbroj uslova koje Srbija treba da ispuni da bi bila punopravna članica EU, u koju, sada već svi znaju, Srbija neće ući nikad.

Neoliberalni kapitalizam simbol je politike koju vodi Evropska unija, a režim u Srbiji u potpunosti prihvata njegove ponude, da vlast ima sve, a narod ništa.

 

Režim u Srbiji već duže vreme prodaje naše firme stranim kompanijama koje uz firme dobijaju i plodnu zemlju. Na taj način iza zatvorenih vrata stranci postaju vlasnici naše zemlje.

Od prvog septembra će ova rasprodaja Srbije postati zvanična i u licitaciji će moći javno da učestvuju svi strani tajkuni, prijatelji i gazde Aleksandra Vučića.

Ova Vlada se od početka pokazala kao Vlada stranih interesa.

Prodaje naša privredna i prirodna bogatstva, dovodi do bankrota naše najperspektivnije fabrike, koje se kupuju za dinar, strancima daje deset hiljada evra za svako novootvoreno radno mesto, dok naši radnici vrše samoubistva u prostorijama fabrika, svakodnevno se otpuštaju, a njihove porodice umiru od gladi.

Dakle, ovo je Vlada koju vodi MMF, Svetska banka i Briselska administracija, koja sa interesima građana Srbije nema apsolutno ništa.

Zato još jednom pozivamo sve opozicione stranke u zajednički front, da konačno odlučimo, hoćemo li svi biti nadničari na sopstvenoj zemlji ili ćemo zajednički stati u odbranu naših prirodnih, privrednih, ekonomskih i nacionalnih interesa.

(Informativna služba Srpskog pokreta Dveri)

 

 

Check Also

KURTI SPREMA NOVI NAPAD! VOJSKA SRBIJE SPREMNA DA ZA 48 SATI ZAŠTITI SRBE!

Obaveštajci upozoravaju da će Aljbin Kurti najverovatnije sutra ponovo poslati ROSU na sever Kosova! Naša …