Home / TEMA DANA / ELITA U ŠOKU: TRAMP OBJAVIO RAT TAJNIM ORGANIZACIJAMA I KRUGOVIMA PEDOFILIJE! EVO ŠTA SE DEŠAVA..

ELITA U ŠOKU: TRAMP OBJAVIO RAT TAJNIM ORGANIZACIJAMA I KRUGOVIMA PEDOFILIJE! EVO ŠTA SE DEŠAVA..

Predsednik Tramp je u februaru diskretno potpisao zakon “Porodica na prvom mestu” koji će, kad konačno stupi na snagu 1. oktobra, uveliko da smanji zloupotrebe u sistemu usvajanja, koje olakšavaju trgovinu decom u seksualne svrhe i da osujeti pedofilske krugove.

Porodica na prvom mestu će prvenstveno staviti akcenat na federalno finansiranje dece bez roditelja, kako bi mogli da ostanu sa svojim porodicama, bliskim rođacima ili porodičnim prijateljima, ako je to uopšte moguće, umesto da se šalju u grupne domove, gde su ponekad staratelji nepoznate osobe, a u nekim slučajevima ta deca mogu da budu zlostavljana ili čak prodata kao seksualno roblje.

“Sa Zakonom Porodica na prvom mestu, države i teritorije mogu da koriste ova sredstva za preventivne radnje koje bi omogućile ‘kandidatima za udomiteljsku brigu’ da ostanu sa svojim roditeljima ili rodbinom”.

“Države će dobiti naknade za preventivne usluge do 12 meseci”, dodaje se u izveštaju.

Porodica na prvom mestu dolazi u kritičnim vremenima, kada porodice i aktivisti zaista počinju da govore o strahotama koje su primetili ili pretrpeli od Službe za zaštitu dece (CPS). Agenti CPS-a su nekim roditeljima prisilno oteli decu pozivajući se na lažne optužbe, samo da bi ta deca postala žrtve trgovine.

Ovaj zakon će sprečiti mogućnost da CPS odvoji decu “putem usluga zaštite porodica temeljenih na dokazima”, koje uključuju procene mentalnog zdravlja, programe lečenja zavisnosti kao i programe o veštinama roditeljstva, a uključuju obrazovanje roditelja i individualno i porodično savetovanje.

Zašto liberale nije briga što cps odvaja decu od njihovih porodica?

Jedan noviji primer za to je Sintija Ebsug, čijeg je autističnog sina Majkla nedavno oteo CPS zbog optužbi da je majka “pogrešno dijagnostikovala” autizam.

Ona nije videla svog sina dva meseca i tvrdi da ne zna gde je ni ko se o njemu brine. Rekla je da su joj iz CPS-a namerno dali pogrešan broj slučaja za svog sina, a nakon što je dobila ispravan, saznala je da je sudija dozvolio da Majkl bude odveden u Svet Diznija u Orlando, Florida, od 3. -10. avgusta.

“Ebsug je zabrinuta da bi Majkl mogao da bude žrtva trgovine ljudima ili da je pretrpeo napade na Floridi”, izveštava Big League Politics o ovoj groznoj situaciji. Postoji dosta takvih slučajeva u Americi ali liberali nisu protestovali ni zbog jednog.

(logicno.com)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …