Home / TEMA DANA / ENIS BEŠLAGIĆ, glumac: Kakav rat, ne možeš biti konj dva puta! To znači da bi se celi region uvukao u rat i da bi se ponovo rušilo, a nismo još ni fasadu na ovo stavili!

ENIS BEŠLAGIĆ, glumac: Kakav rat, ne možeš biti konj dva puta! To znači da bi se celi region uvukao u rat i da bi se ponovo rušilo, a nismo još ni fasadu na ovo stavili!

beslagic
„Priča o novom ratu je običnim ljudima smešna i glupa. Ako političari misle da dobiju rat, prvo moraju da čuvaju svoju guzicu jer građani lako mogu da se okrenu protiv njih“, rekao je glumac Enis Bešlagić komentarišući aktuelnu situaciju u BiH.

On je naglasio da su priče o ratu u BiH i regionu iluzionarne stvari i da ljudi na ulici o tome i ne razmišljaju.

„Glupe su priče da će neko nekoga fizički pobediti ili osvojiti nešto. Šta će ti još nešto kad i odavde narod odlazi, nemaju ništa, nemaju za kifle. Ne razumem tu potrebu“, iskren je Bešlagić.

On kaže da se tenzije dižu, ali samo medijski i politički.

„Smešno je razmišljati o ratu ovde. To bi bila stvar umešanosti zemalja regiona koje su već u EU ili na putu ka EU, a oni su garant Dejtonskog sporazuma. To znači da bi se celi region uvukao u rat i da bi se ponovo rušilo, a nismo još ni fasadu na ovo stavili“, priča on.

Bešlagić je podsetio da je svoje mišljenje o političarima, njihovom (ne)radu i budućnosti rekao političkim liderima u lice na dodeli nagrada Večeranjakovog pečata.

„Nemamo para da obnovimo cevi, a odakle nam pare za rat? Izjave glupana treba ignorisati. I građani trebaju da preuzmu odgovornost, jer ne možes biti ‘konj’ dva puta“, kazao je BiH glumac i dodao da BiH ne može da se gradi bez jednog naroda, jer onda to nije BiH i da je razočaravajuća cela situacija.

(hayat.ba)

Check Also

IZVRŠNI POTPREDSEDNIK ATLANTSKOG SAVETA: VUČIĆ PRIPREMA NAROD ZA POTEZ KOJI ĆE UZDRMATI SRBIJU- EVO ŠTA SE SPREMA

Izvršni potpredsednik Atlanskog saveta Dejmon Vilson ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić priprema narod …