Home / TEMA DANA / IPAK ĆE NAPASTI LITIJE: MILO IDE NA SVE ILI NIŠTA

IPAK ĆE NAPASTI LITIJE: MILO IDE NA SVE ILI NIŠTA

Piše: Velimir Eraković

Nakon prijetnji Rusa, Balkanski Čaušesku je konačno odlučio da napadne vjernike u litiji. Naš dobro obavješten izvor iz uprave Policije nam je rekao da ovoga puta niko nije bio protiv.

Sve pod okriljem da je Srbija krenula da uz pomoć Srpske pravoslavne crkve asimiluje Crnu Goru. Veljović, Lazović, Blagojević, Golubović i ministar unutrašnjih poslova Nuhodžićsu spremni da izvrše naredbu zlotvora.

Jednostavno, brane uz njegove milijarde svoje pozicije i milione, zarađene švercom droge i oružja. Plan je da uz SAJ i PJP, litiju napadnu kriminalci obučeni u policijske uniforme. Čak iz Zavoda za izdržavanje kazni Spuž, puštaju na slobodu po njima 300 najopasnih kriminalaca, obećavajući im smanjenje kazne za po pola godine.

Njihovo sjedište će biti u hotelu Hilton. Sve ovo je sinoć uz ogromnu količinu alkohola i kokaina dogovoreno u Podgoričkom lokalu „Velvet“.

Otac Gojko Perović rektor Cetinjske bogoslovije je upoznat sa ovim planom. Zbog toga upozorava vjerni narod da budu spremni na sve vrste provokacija. Momci koji obezbjeđuju litiju, iako je policija proforme tu, spremni su na odbranu sveštenika i naroda.

Đukanović je toliko ružno govorio o episkopima i Mitropolitu, zajedno sa ministrom odbrane Predragom Boškovićem, nekada pripadnikom Srpskih belih orlova, da se vidi potpuna šizofrenija koja ga je obuzela.

To najbolje pokazuje poniženje skidalja uniformi koje je priređeno ministru odobrane Srbije koji je krenuo na polaganje venca na grob ubijenog Ministra odbrane SRJ Pavla Bulatovića Naredio je da se niko ne štedi. Šta će biti pokazaće vrijeme, ipak je ono najbolje rešeto.

Milo je spreman za napad, Srbi na odbranu, počinje vrijeme raspleta u Crnoj Gori.

(Pravda)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …