Home / TEMA DANA / JEZIVE PROGNOZE: Da Irma udari Srbiju, ceo Balkan bi bio ZBRISAN U SEKUNDI, a najveći deo Evrope bio razoren!

JEZIVE PROGNOZE: Da Irma udari Srbiju, ceo Balkan bi bio ZBRISAN U SEKUNDI, a najveći deo Evrope bio razoren!

oluja nevreme

Budući da se Irma kreće brzinom od 135km/h procenili smo šta bi se desilo da Srbiju pogodi uragan ove jačine

Uragan Irma je na svom sedmodnevnm putu iznad Kariba do sada odneo 25 života, uništio sve pred sobom, a procenjuje se da će danas talas ove snažne oluje stići i na Floridu i potpuno sravniti Majami.

Budući da se Irma kreće brzinom od 135km/h procenili smo šta bi se desilo da se iznad Srbije nađe uragan ove jačine i razmera.

Gledajući na mapi, uragan ne samo što bi sravnio Srbiju, nego bi njegovi udari išli do Rima i Milana, zatim na severu do Minhena i Praga, dotakao bi Varšavu, prešao preko Odese, Istanbula, cele Grčke, dok bi Albaniju, Crnu Goru, Srbiju i zemlje regiona zbrisao u sekundi.

To znači da bi najlepši spomenici kulture, kao i najlepše građevine koje privlače milione turista svake godine – nestali!

Budući da je Irma na Bahamima isušila okean, verujemo da bi Jadransko, Crno more i deo Egejskog potpuno nestali, a pitanje je koliko bi života odneo uragan na području Balkana.

Ovoliko jak udar u sekundi bi prekinuo dotok električne energije u većem delu Evrope, i pitanje je koliko bi vremena prošlo dok se šteta ne sanira, ako se uzme u obzir kolika je šteta nastala na Karibima.

Budući da Irma nosi sve pred sobom, ne smemo ni da pomislimo koliko bi ljudskih žrtava bilo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

KINESKI STRUČNJACI TVRDE: AKO RUSI POŠALJU „SATANU 2“- JAPAN ĆE ZAVRŠITI POD VODOM!

Kineski stručnjaci portala „Baijiahao“ pripremili su materijal u kojem su razmotrili hipotetičku mogućnost vojnog sukoba …