Home / TEMA DANA / JEZIVE TVRDNjE PUKOVNIKA NIKIĆA: Ako bi Vučić priznao Kosovo, u Srbiji bi izbio građanski rat! (VIDEO)

JEZIVE TVRDNjE PUKOVNIKA NIKIĆA: Ako bi Vučić priznao Kosovo, u Srbiji bi izbio građanski rat! (VIDEO)

Gospodin Nikić tvrdi da je Aleksandar Vučić uradio odlične pripreme da može samostalno da odlučuje o zemlji koja nije njegova, da je najduže boravio na Kosovu kada je u Gnjilanu obilazio Vojislava Šešelja i Tomislava Nikolića u zatvoru i da ne poznaje Kosmet dovoljno dobro kao što priča.

nikic

Lepo je čuti da će sever Kosova, odnosno Kosovske Mitrovice da se brani po svaku cenu, ali šta ćemo sa Gračanicom, Metohijom, šta ćemo sa Novim Brdom, Slivovom, Vučić treba da zna da je obmanuo narod pričajući da poznaje KiM, jer ne poznaje ni Kosovo, niti narod na Kosovu, kaže pukovnik Nikić.

Gledao sam onu tužnu emisiju na Pinku, gde Aleksandar Vučić aksentuje Maljiševo na isti način kao Šiptari, ja to znam, jer odlično govorim šiptarski jezik, što Vučić može da proveri i pita one koji su ga spremali za brifing, Maljišev je šiptarska reč, tvrdi gospodin Nikić.

Vučić je rekao da Srbi odlično znaju šta je Maljišev, ali to nije tako, Srbi znaju šta je Mališevo, ja sam tamo mnogo puta bio gost i sa Srbima sam pričao o Mališevu a sa Šiptarima o Maljiševu, to što je on hteo da kaže kako je za Mališevo u budućnosti obezbeđen šiptarski naziv je njegov problem, ali to što je obećao ono što ne može da da, o tome treba ozbiljno da razmisli, navodi bivši srpski obaveštajac.

Govorim u svoje ime, ali i u ime svih ratnih veterana koji su mi se zakleli, da ne žele da žive duže od Kosova i Metohije u sastavu Srbije, to su moji Srbi sa Kosova i ima nas dovoljno da uplašimo i našeg velikog vladara Aleksandra Vučića, nećemo praviti nikakve skandale kako bi nas uz pomoć medija osudio kao teroriste, nećemo se ubiti jer ne želimo da brukamo svoje porodice, ali mu sigurno nećemo oprostiti, jer onoga trenutka kad Kosovo prestane da bude deo Srbije, prestaje i naš život, a prestaće kad KiM bude izbačeno iz Ustava Srbije, kaže pukovnik Nikić.

Ako je Vučića neko iz BIA obavestio da mi nećemo reagovati, ja ga obaveštavam da ga je taj oficir slagao, jer ja sam prvi izgovorio rečenicu „da ne želim da živim duže od Kosova i Metohije u sastavu Srbije“ a da li će me slediti 1.000, 2.000 ili 50.000 Srba, to ćemo videti, ali obećavam da ćemo odbraniti Kosovo, kaže gospodin Nikić.

Ja sam sa svojim saborcima sa Kosova išao preko Drine da branim njegov rodni kraj, mi nismo lobirali za Muslimane i Hrvate zarad nekog mira, a on hoće da pokloni moj rodni kraj, e pa neće moći, džaba mu onolika gordost, gordost je uvertira za propast. Sećam se reči našeg blaženopočivšeg patrijarha Pavla kad hoće na nešto da nas upozori „nemojte da se osilite“ a Aleksandar Vučić se osilio i žalim ga zbog toga, kaže on.

Želim da podnesem raport Srbima na Kosovu, možda posle ovog i ne budem živ, dugo sam prijatelj sa Jelenom Guskovom, razgovarali smo dosta o situaciji na Kosovu i Balkanu, ona je čist prijatelj Srba, u članku koji je objavila prošle godine ona navodi da Srbima preti islamska agresija a to znači da nas Jelena moli, samim tim i velika Rusija da prestanemo šurovati sa neprijateljima, dok Vučićevu vladu podržavaju sve one države koje su priznale KiM, koje su nas prve bombardovale, danas podržavaju Vučića i tu nema ništa začuđujuće.

Boris Tadić je istopio tenkove, topove, raketne sisteme, svo oružje koje sada prosimo po svetu i za to mu treba suditi, a Vučić topi Srbiju, oružje je istopljeno u Smederevu a Srbija se topi na Kosovu.

 

Zar u Srbiji ne postoji jedan častan oficir, kojem je draže Kosovo od plate, čina ili stana, da kaže ne može, bez obzira što Vučić kaže citiram ga „da Srbi nisu spremni na rešavanje kosovskog pitanja, on je odlučio da ga reši“, navodi pukovnik Nikić

Nisu zlonamerni ni Dušan Kovačević ni Kostić, ako Kovačević kaže da Srbija više nema ljudstva za ratove, tačnije sedmi rat, on to kaže jer nije analizirao situaciju, već kao intelektualac želi da se dodvori vladaru, jer ako bi Vučić priznao Kosovo, imali bi smo velike žrtve na dve strane u Srbiji a na obe bi bili Srbi, a ako se odluči da branimo KiM, žrtva bi bilo samo na jednoj, šiptarskoj strani, oni Kosovo osećaju kao kad ližete sladoled preko stakla u poslastičarnici, ližete a ništa ne osećate, tako i oni vole KiM, i to su izdajničke izjave, kaže bivši srpski obaveštajac.

Pukovnik Nikić tvrdi da Vojvodina samo čeka da Srbija prizna jednu pokrajinu, da podigne ruku i kaže mi smo sledeći a onda i Sandžak.

Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …