Home / TEMA DANA / JEZIVO UPOZORENJE! KON SE HITNO OGLASIO: BOLNICE ĆE SE PUNITI ZA 7 DANA- BROJEVI ĆE POSTATI ČETVOROCIFRENI! EVO ŠTA NAS ČEKA!

JEZIVO UPOZORENJE! KON SE HITNO OGLASIO: BOLNICE ĆE SE PUNITI ZA 7 DANA- BROJEVI ĆE POSTATI ČETVOROCIFRENI! EVO ŠTA NAS ČEKA!

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon oglasio se na Fejsbuku sa upozorenjem da za tri nedelje brojevi novozaraženih mogu da postanu četvorocifreni. Dodao je da će bolnice početi da se pune već za sedam dana

– Za one za koje sam sotona, prodana duša, izdajnik, po kojima se zlurado radujem ponovnom porastu kovida 19, molim, pa i insistiram da se usredsrede na jedinog protivnika svih nas, a to je virus, ovog puta u delta varijanti – napisao je Kon na društvenoj mreži.

Objavio je da mogu da nas očekuju poražavajući brojevi.

– Za tri nedelje mogu brojevi novozaraženih postati četvorocifreni u jednom danu, a bolnice će verovatno početi da se pune već za sedam dana. Nema vremena za premišljanje, hitno bi trebalo početi sa obaveznom vakcinacijom zdravstvenih radnika, a zatim i ostalih grupa stanovnika koji su u posebnom riziku, ili su u prilici da masovno zaražavaju druge zbog prirode posla koji obavljaju – objavio je epidemiolog.

Poslao je i posebnu poruku onima koji ga optužuju da širi paniku.

– Za one koji me optužuju da širim paniku… Kada vatra započne sakrijete se i ne gledate… Samo da niko ne vidi… Manite se toga – napisao je član Kriznog štaba.

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …