Home / TEMA DANA / KNEŽEVIĆ OBJAVLJUJE POLITIČKI ZEMLJOTRES: MILU ĆE POSLE OVOGA BITI NAJBOLJE DA SPAKUJE KOFERE, DA NE PADNE KRV!

KNEŽEVIĆ OBJAVLJUJE POLITIČKI ZEMLJOTRES: MILU ĆE POSLE OVOGA BITI NAJBOLJE DA SPAKUJE KOFERE, DA NE PADNE KRV!

“NA TRAGU smo kastodi računa Mila Đukanovića, čekamo samo još jednu potvrdu autentičnosti i vjerujte kad to objavim, to će biti politički zemljotres”, otkrio je Duško Knežević, predsjednik Atlas Grupe, prenosi Borba.

Crna Gora je, dodaje on, predmet interesovanja svih, u zemlji, inostranstvu i u regionu i “čini mi se da nikada nismo bili bliži Đukanovićevom kraju”.

“Definitivno imamo pola Crne Gore na ulicama, ako to nije dovoljno da vlast ode i da shvati da oni 30 godina kradu i eksploatišu, prave od Crne Gore jednu rupu Balkana koja ne služi za primjer nikome, onda je jasno da su izgubili kompas”, pojašnjava on.

Prošla ne godina od “Koverte” i afera se ne stišava a sad imamo Zakon o slobodi vjeroispovijesti i neviđeni broj ljudi na litijama.

“Mislim da je crkva i pitanje crkve dosta osjetljivo u Crnoj Gori, da je Mitropolija jedan od stubova bića i opstanka crnogorskog naroda. I svi ti protesti koji se dešavaju mislim da je to spontano, mislim da je to narod koji ne želi više na vlasti režim Mila Đukanovića i mislim da je sa tim svih dešavanjima Crna Gora blizu nekih promjena.

Promjena nema bez nove tehničke Vlade, ne mogu promjene biti bez političkih završnica. Ono što sam ja rekao Đukanoviću, sada mu ponavljam. Najbolje da spakuje kofere i napusti Crnu Goru i da ne dozvoli da krv padne u Crnoj Gori”, rekao je on.

Na pitanje kako komentariše izjavu ministra Predraga Boškovića da su litije negacije Crne Gore i crnogorskog bića, on dodaje:

“Taj ministar Bošković, taj dvorski evnuh i bivši bijeli orao sigurno po nalogu Mila Đukanovića izlazi i to priča, ali se radi o jednom bezveznom liku, tako da njegove izjave ne znače ništa, ističe on.

Milova avantura po Majamiju, kaže Knežević, košta mnogo.

“Sam let preko okeana košta 200 do 250 hiljada, a to su plaćala braća po materi i oni to sponzorišu, smatra on.

Naglasio je da je Srđan Kusovac, šef vladinog Biroa za odnose sa javnošću poltron i izdajnik.

Check Also

KURTI SPREMA NOVI NAPAD! VOJSKA SRBIJE SPREMNA DA ZA 48 SATI ZAŠTITI SRBE!

Obaveštajci upozoravaju da će Aljbin Kurti najverovatnije sutra ponovo poslati ROSU na sever Kosova! Naša …