Home / TEMA DANA / Kosačov: Tramp je podlegao pritiscima tajnih struktura moći u Americi, željnih krvi.. Preti rušenje svih mostova…

Kosačov: Tramp je podlegao pritiscima tajnih struktura moći u Americi, željnih krvi.. Preti rušenje svih mostova…

konstantin- kosacov

Uvođenjem novih sankcija Rusiji zbog podrške koju Kremlj pruža Siriji, američki predsednik Donald Tramp mogao bi da dokrajči već veoma krhke rusko-američke odnose, izjavio je šef međunarodnog komiteta Saveta federacije Rusije Konstantin Kosačov.

Kako je rekao, napad Amerikanaca na vojnu bazu u Siriji pokazuje da Tramp nije uspeo da ispuni ciljeve koje je planirao – da primiri one koji su željni krvi u Siriji, kao i one što žele da poruše sve mostove između SAD i Rusije.

„Međutim, ako krene tim putem, to bi moglo biti veoma opasno, budući da ti ljudi se nikada neće smiriti.

Pokušavajući da im ugodi, Tramp bi mogao da u potpunosti upropasti sve odnose sa Rusijom do Obaminog nivoa, ako bi njega mogli da smatramo svojevrsnim reperom negativnosti“, rekao je on.

Nešto ranije je stalna predstavnica SAD pri UN Niki Hejli izjavila da Tramp razmatra da uvede dodatne sankcije Rusiji i Iranu zbog podrške koju pružaju Siriji.

Kako je rekla, razgovori predsednika i članova njegove administracije o tom pitanju traju već neko vreme iako nije precizirala o kakvim restriktivnim merama se radi.

(sputniknews)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …