Home / TEMA DANA / KRESOVIĆ TVRDI: HTELI DA OTMU DANILA VUČIĆA ZA OTKUP OD 50 MILIONA EVRA!? (VIDEO)

KRESOVIĆ TVRDI: HTELI DA OTMU DANILA VUČIĆA ZA OTKUP OD 50 MILIONA EVRA!? (VIDEO)

– Šef države sada mora da izoluje svoga sina od bilo kakvog druženja sa bilo kim, jer su ti mafijaši bili spremni da ga otmu i za njega traže 50 miliona evra. A to podrazumeva da se da otkup, tako su i u vreme Zemunskog klana bili oteti Mišković, Babović, sin od Lepe Brene i još mnogi drugi, rekao je publicista Tomislav Kresović gostujući u emisiji „Intervju”, koju vodi i uređuje Dejan Petar Zlatanović na kanalu „Srbin.info – Centar”.

A zatim je dodao:

– Bila je namera da se otme sin Aleksandra Vučića da bi se izvršila ta vrsta prinude da bi se šef države destabilizovao i stavio u potčinjen položaj u odnosu na mafiju iz njegovih redova. I sad je on krenuo protiv njih, ali glavna stvar je da on mora da udari na ljude koji su mu bliski, unutar aparata koji je sa njim sarađivao. Kako je Hrkalović mogla to da radi ako nije imala dozvolu Stefanovića, koga je postavio i dao dozvolu da radi to što je radio, sam šef države Vučić – zaključio je Kresović.

A šte još rekao Kresović, pogledajte u intervju koji će se u celosti prikazati na jutjub kanalu Srbin.info – Centar u subotu 6. marta.

Stavovi izneti u emisiji ili u prilogu nisu nužno stavovi redakcije SRBIN.info i CENTAR ili autora emisije.

(srbin.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …