Home / TEMA DANA / MILAN KNEŽEVIĆ: SVI BILI ZGRANUTI- MILO UZEO TAJNA DOKUMENTA I POBEGAO AVIONOM! (VIDEO)

MILAN KNEŽEVIĆ: SVI BILI ZGRANUTI- MILO UZEO TAJNA DOKUMENTA I POBEGAO AVIONOM! (VIDEO)

Tokom nastavka Šeste sednice Drugog redovnog (jesenjeg) zasedanja u 2019. godini, poslanici opozicionog Demokratskog fronta, Milan Knežević, Predrag Bulatović i Branka Bošnjak oštro su kritikovali odnos Predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića, prema narodnim poslanicima Skupštine Crne Gore.

Tom prilikom, predsednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, je otkrio koliki je ustvari izdajnik Milo Šukanović:

„Suština je u sledećem. Da je ovaj čovek ovde (Milo Đukanović), koji je predsednik države, u oktobru mesecu ’98 godine, glasao kao član Saveta odbrane, da se Crna Gora brani svim raspoloživim sredstvima zajedno sa Srbijom, tojest SR Jugoslavijom, od NATO agresije.

A onda je čim su pale prve bombe, NATO avionom otišao u Brisel, odneo sve vojne planove i tajne i kao najveći crnogorski veleizdajnik u istoriji doprinuo najvećoj sramoti u Crne Gore , otkrio je Knežević pre nego što ga je prekinuo predsedavajući Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović”.

A šta su dalje na spomenutoj skupštinskoj sednici rekli Milan Knežević, Predrag Bulatović i Branka Bošnjak, pogledajte u video klipu gore, pa sami o svemu donesite svoj sud.

Pogledajte video:

(Srbin.Info)

Check Also

BLIŽI SE RAT NA DALEKOM ISTOKU: KAD POČINJE SUKOB KINE I SAD OKO TAJVANA?!

Neočekivano koliko i obeshrabrujuće, američki i kineski mediji došli su do konsenzusa koji nisu tražili. …