Home / TEMA DANA / NAJŠOKANTNIJA VUČIĆEVA IZJAVA SVIH VREMENA: Natalitet i radnu snagu rešiti muslimanskim migrantima (ŠOK VIDEO)

NAJŠOKANTNIJA VUČIĆEVA IZJAVA SVIH VREMENA: Natalitet i radnu snagu rešiti muslimanskim migrantima (ŠOK VIDEO)

Na društvenim mrežama pravi je hit izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića od pre nekoliko meseci o migrantskoj krizi.

Predsednik na konferenciji za novinare govori o tome da je Angela Merkel jedan od najvećih lidera savremene Evrope jer je veoma mudro postipila u migrantskoj krizi kojim će rešiti probleme radne snage i pospešiti ekonomski rast Nemačke.

– Ja nemam tu vrstu straha od migranata kakvi imaju svi drugi u našoj zemlji iz meni nepoznatih razloga. Neki su pametno postupili, zato je Angela Merkel jedan od najvećih lidera savremene Evrope. Bude li čekala na natelitet Nemaca izgubiće 15 miliona stanovnika u narednih 30 godina. Ovako neće izgubiti 15 miliona stanovnika. Veoma mudro vodi svoju zemlju. Da ne pričamo o radnoj snazi, da ne pričamo o ekonomskom rastu- rekao je tada Vučić.

Pogledajte video:

(Pravda)

Check Also

ŠOKANTNO! UPRAVO POČINJE NOVI VELIKI SUKOB!

Lidera Venecuele Nikolasa Madura kao legitimnog predsednika podržavaju Rusija, Kina i niz drugih zemalja. Predstavnički …