Home / TEMA DANA / NATO PUŠTA MILA NIZ VODU I SUDI MU ZA KORUPCIJU! Evo koga dovode na vlast u CG umesto njega…

NATO PUŠTA MILA NIZ VODU I SUDI MU ZA KORUPCIJU! Evo koga dovode na vlast u CG umesto njega…

Milo Đukanović će sudski odgovarati za korupciju i mnoge zloupotrebe, a NATO alijansa na predsedničkim izborima forsira drugog kandidata Demokratske partije socijalista.

Bivša ministarka odbrane i nekadašnja predsednica Demokratske partije socijalista Milica Pejanović-Đurišić ima najveće šanse da bude kandidat te partije za predsednika Crne Gore, objavljuju „Vijesti“.

To se poklapa sa saznanjima portala „Sedmica“ koja su objavljena u septembru, a koja su govorila da će upravo Milica Pejanović Đurišić biti kandidat DPS-a za predsednika Crne Gore, ali ne voljom organa ove partije i njenog predsednika Mila Đukanovića, nego voljom zapadnih centara moći. Zato je i došlo do ovolikog kašnjenja u imenovanju kandidata DPS-a.

Prvi put se ime Milice Pejanović-Đurišić, kao mogućeg kandidata DPS-a za predsednika Crne Gore, pojavilo u javnosti pre godinu i po dana kada je procureo dokument – pismo tadašnjeg savetnika pri misiji Crne Gore u NATO, potpukovnika Ilije Dakovića, a sada načelnika Vojske Crne Gore, upućeno upravo Milici Pejanović, tadašnjoj ministarki odbrane. Vlada je, istina, demantovala da se radi o originalnom dokumentu, ali Daković i Pejanović-Đurišić se nisu oglašavali tim povodom.

U istom pismu se kaže da će Đukanović sudski odgovarati za korupciju i mnoge zloupotrebe.

U međuvremenu, DPS je želio da „skloni“ Milicu Pejanović, isključi je iz kombinacija za predsedničkog kandidata, imenovanjem za ambasadora u Ujedinjenim nacijama, ali je ona to odbila.

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …