Home / TEMA DANA / NEVEROVATNO OTKRIĆE ŠEIKA IMRANA HOSEINA: Evo na koji će način Izrael ponovo povratiti Ameriku kao najjaču silu..!

NEVEROVATNO OTKRIĆE ŠEIKA IMRANA HOSEINA: Evo na koji će način Izrael ponovo povratiti Ameriku kao najjaču silu..!

500
Piše: Imran Hosein
Sjedinjene države su napadnute 11. septembra pod veoma sumnjivim okolnostima. Ko je napao Sjedinjene države tada?

Rečeno nam je da se masovno radi na zataškavanju učešća Bušove administracije.

I, kao što smo mogli očekivati, isti oni, koji su informacije o događaju sakrivali, sada su ih objavili, ne bi li osramotili američku vladu, što je deo strategije da se Sjedinjene države dovedu do kolapsa.

Tako je sada televizija CNN emitovala razne programe, a oni koji kontrolišu medije u Sjedinjenim državama, obasipaju medije informacijama koje nedvosmisleno i bez sumnje pokazuju da je administracija Sjedinjenih država umešana u masovna zataškavanja.

Kada se pogleda njihova strategija, vidi se da su u avione ukrcali veliki broj Saudijaca, od kojih su neki bili i sumnjivi. Zašto toliko Saudijaca? Zato što su vlasti u Saudijskoj Arabiji prijatelj Sjedinjenih država.

U stvari, ima nešto između Izraela i Saudijske Arabije, što je iznenađujuće – to su sestre. Iste sile koje su radile na stvaranju Izraela su iste one sile koje su radile na stvaranju Saudijske Arabije.

Iste sile koje Izraelu osiguravaju bezbednost su iste sile koje su Saudijsku Arabiju ostavile danas u životu i osiguravaju joj bezbednost.

I kada bude uništavana Saudijska Arabija, ubrzo nakon toga će i Izrael.

Sjedinjene države ne mogu da napadaju Izrael sve do jednog određenog trenutka. Sjedinjene države nisu mogle da napadnu Irak sve do jednog određenog trenutka.

Kada je napadnut, Irak, nije bio pretnja niti Sjedinjenim državama, niti Izraelu. To je samo bila strategija da izgleda kao da je Irak pretnja.

Pa su iskoristili pretnju biološkim, i oružjem za masovno uništenje, koji se nalaze u prašini na nebu.

Ono što je stvarno je da nema nikakve pretnje. I zašto onda to urlanje o napadu na Iran…

I, to ko? Koji to komandant – vojno strateški – koja država započinje rat i o tome govori godinu, dve unapred “hej, evo imam nameru da te napadnem” i u svim mogućim medijima objavljuje razne vrste alternativnih strategija za napade. Deluje sumnjivo.

Britanija više ne upravlja svetom. Sada su Sjedinjene države postale upravitelj sveta. A na ovaj isti, tajnoviti način, su se odvijali i odnosi između Britanskih ostrva i Svete zemlje, koji su počeli Balforovom deklaracijom.

Postoji i tajnovita veza između Sjedinjenih država i Izraela, koja je bila toliko očigledna na Svetskoj konferenciju o rasizmu u Durbanu.

Da li je Izrael napustio konferenciju jer se ceo svet ujedinio da ga osudi zbog zverstava nad palestinskim narodom. I, pogodite šta Izrael kaže: Ujka Sem! Ujka Sem! Postoji ta mistična veza između druge vladajuće države i Izraela.

Ono što se dogodilo u Sjedinjenim državama 11. septembra, u mnogome podseća na jedan drugi napad, koji se dogodio mnogo godina ranije – radi se o ubistvu Nadvojvode Ferdinanda u leto 1914. u Sarajevu – to je bilo terorističko delovanje koje je dovelo do Prvog svetskog rata.

Za vreme Prvog svetskog rata se i pojavila ta nova vladajuća država – Sjedinjene američke države. Ako to čovek ne razume, neka malo čita istoriju.

Ovaj noviji napad, 11. septembra je trebalo da povrati Sjedinjene države kao vladajući državu.

Ali, tokom ostvarivanja ovog plana, Sjedinjene države imaju da završe neki posao i za Izrael. Mogao bih da navedem dve važne stvari koje Sjedinjene države treba da sprovedu za Izrael.

Ima ih mnogo više, ali sasvim je dovoljno navesti i ove dve. Da bi Izrael uspeo u tome da Sjedinjene države budu vodeća zemlja u svetu, mora da dođe do sloma ne samo američke ekonomije, nego i dolar mora da propadne. A kada dolar propadne, svet će se rešiti papirnog novca… a, ako mi ne verujete, samo čekajte. Čekajte…

(Katehon)

Check Also

PROCURILA INFORMACIJA ZA KOJU NIKO NIJE ZNAO: NOVAK ĐOKOVIĆ VEĆ DVE GODINE PRAVI LEK PROTIV KORONE

NAJBOLJI teniser sveta Novak Đoković deportovan je sramnom odlukom Saveznog suda Australije, pod lažnom optužbom …