Home / TEMA DANA / NOGO OTKRIO: MARKO ĐURIĆ POSTAO AMBASADOR I U KOLUMBIJI ZBOG ŠVERCA KOKAINA!? OVO SE DEŠAVA..

NOGO OTKRIO: MARKO ĐURIĆ POSTAO AMBASADOR I U KOLUMBIJI ZBOG ŠVERCA KOKAINA!? OVO SE DEŠAVA..

Političar Srđan Nogo odmah je reagovao na vest da je Marko Đurić, pored mesta ambasadora Srbije u Vašingtonu, preuzeo i dužnost ambasadora Srbije za Kolumbiju.

– Marko Đurić preuzeo dužnost ambasadora u Kolumbiji. Uskoro: Marko Đurić uhapšen kao vođa narko bande koja je u protekle 4 godine iz Kolumbije švercovala 250 tona čistog kokaina, i zapljenjeno mu je u diplomatskoj pošti 250.000.000$ u kešu i 500.000.000$ u Bitkoinu – najavio je Nogo.

Nogo je pojasnio i zašto je Vučić podelio silno ordenje za Vidovdan.

– Za Vidovdan je Vučić delio ordenje. Pogled na odlikovane, govori da je Vučić ucenjen čovek. Ordenje su dobili:

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić. Upravo je ovo tužilaštvo nadležno za političare i njihov kriminal, i Vučić se dodvorava bivšem advokatu iz Čačka koga su Aca Đorđević (bivši šef BIA) i Nikola Petrović postavili na funkciju.

Odlikovani su i zamenici tužioca za organizovani kriminal, Saša Ivanić i Zoran Babić. Saša Ivanić vodi postupak protiv Darka Šarića, u kome su preko 700 političara, bankara, tajkuna i kriminalaca koji su prali pare sakriveni i sačuvani, i u kome su mu jedini dokazi – audio razgovori i transkripti, tako nameštani da bi Šarić morao izaći za 15 minuta, a oni koji su nameštali dokaze biti uhapšeni.

Nesrećni Ivanić vodi istragu protiv Velje Nevolje, gde po trenutnim dokazima neće biti u stanju da do 4. avgusta podigne optužnicu. Mislite da je to sve? Varate se.

Odlikovao je i veterinara Milanka Šeklera, buduću zvezdu delta soja korona virusa, koji će od jeseni trebati da preuzme ispiranje mozga i urnisanje naših života umesto do sada potrošenih lekara prevaranata iz Kriznog štaba. Ionako nas tretiraju kao stoku, red je onda da nas i veterinari leče.

Za Vidovdan su odlikovani i pripadnici MUP -a. Veselin Milić, načelnik gradskog SUP -a, i „uspešni“ privrednik. Ne zna se da li je Milić dobio orden zbog suvlasničkog udela u mini hidroelektrani ili zbog rudarenja bitkoina, ali ga taj orden neće zaštiti od FBI i CIA koji jure bitkoine opljačkane od američkih državljana.

Na Milićevu nesreću, Stven Sigal je ispričao sve tužilaštvu, i bio je srećan da im da i zajedničke fotografije.

Odlikovan je i Bogdan Pušić, načelnik UKP -a, i nekadašnji šef radne grupe za ispitivanje privatizacija koju je formirao Vučić. Pušićeve istrage bile su jedno veliko ništa, baš kao i Vučićeva politika. Samo je pokrio učinjeni kriminal. I zato je dobio orden.

Orden je dat i prvom čoveku SBPOK-a Ninoslavu Cmoliću. Kada se prisetimo da je za Sretenje orden dobila novinarka Jelena Zorić, za zasluge što je pokrivala familiju Vučić u saradnji sa Veljom Nevoljom, jasno je da je Vučić dao orden svima koji štite njega i njegov kriminalni klan – objasnio je Nogo.

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …