Home / TEMA DANA / NOGO: POZOVITE ME UŽIVO NA RTS, POKAZAĆU SNIMAK KOJI ĆE RASVETLITI UBISTVO ĐINĐIĆA (VIDEO)

NOGO: POZOVITE ME UŽIVO NA RTS, POKAZAĆU SNIMAK KOJI ĆE RASVETLITI UBISTVO ĐINĐIĆA (VIDEO)

Da li ikome odgovara ISTINA? Samo narodu. Zato upućujem izazov medijima sa nacionalnom frekvencijom, pošto malo malo pokrenete temu 12. marta, da uživo naprave emisiju i ja ću pustiti snimak koji će rasvetliti ubistvo Zorana Đinđića.

Dokaz koji nikad nigde nije izveden. Narod nije glup, kada čuju svojim ušima i vide svojim očima, biće im sve jasno kako funkcionišu stvari u Srbiji, kaže Srđan Nogo.

Ukidanje cenzusa za uspeh referenduma je najbolja potvrda mojih reči da narod već 20 godina ne izlazi na izbore, i sve stranke su uključene u izbornu prevaru. Zašto svi ćute o referendumu?

Cela grana vlasti se izuzima od bilo kakve vezanosti za narod. Radi se o onima koji direktno odlučuju o našim pravima, imovini, deci, životima, i ne postoji oblast u društvu koja nas više dotiče. Ovakve sudije i tužioci, koji su najodgovorniji za sve što nam se dešava, i koji su ogrezli u kriminal i korupciju, trebaju da biraju sami sebe?

Narod je, po svim anketama, najnezadovoljniji i najogorčeniji pravosuđem, a političari i mediji ćute o ovoj najvažnijoj temu. Da li opoziciji odgovara ovakvo pravosuđe?

Kako je moguće da svaki dan gledamo primere kriminala i korupcije, skandale i afere, a nikom ne smeta pravosuđe?

(Srbin.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …