Home / TEMA DANA / OBRADOVIĆ: ČIM ZAPAD TOLIKO LOBIRA ZA IZLAZAK NA IZBORE, TO ZNAČI SAMO JEDNO- EVO ŠTA SMERAJU

OBRADOVIĆ: ČIM ZAPAD TOLIKO LOBIRA ZA IZLAZAK NA IZBORE, TO ZNAČI SAMO JEDNO- EVO ŠTA SMERAJU

Čim su stranci koji blisko sarađuju sa Vučićem oko priznanja nezavisnog Kosova toliko zainteresovani da opozicija ide na izbore, to je najbolji dokaz da ih treba bojkotovati i da će bojkot zaustaviti i izdaju Kosova i Metohije. Teže im je oposliti izdaju u vanrednom stanju u zemlji.

Ovo poručuje lider Dveri Boško Obradović i ističe i da učešćem režimske Srpske liste na kosovskim izborima, Vučić takođe daje ligitimitet lažnoj albanskoj državi.

– Ne znam da li ste primetili da izbore na Kosovu i Metohiji nije raspisao predsednik Srbije već predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači? Da li ako Srpska lista kao ispostava SNS na KiM učestvuje na takvim izborima to znači da Vučić priznaje nezavisno Kosovo? Da, to znači to! – poručio je Obradović.

Kada je reč o izborima u Srbiji, lider Dveri je objasnio da izborna kampanja ne traje 45 dana već četiri godine.

– Tako da ravnopravan tretman na medijima svih političkih opcija vlasti i opozicije mora da postoji sve vreme između izbora jer sve to ukupno utiče na konačni izborni rezultat. Dakle, bojkot, pa izbori tek kad imamo slobodne medije – rekao je Obradović.

– Ne kapiram koji problem ima vlast da oslobodi medije ako je toliko uspešna i ima toliko veliko poverenje građana? A, da: zlatno doba postoji samo na medijima i moglo bi da se postavi neko nezgodno pitanje, npr. lažne fakultetske diplome Nebojše Stefanovića i doktorata Siniše Malog.

(Srbin.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …