Home / TEMA DANA / OTKRIĆE ZATRESLO SRBIJU: VUČIĆ REŽIRAO HAOS NA KIM UZ DOGOVOR! SVE POVEZANO S IZBORIMA I RIO TINTOM! (VIDEO)
Foto: Tanjug, Sava Radovanović

OTKRIĆE ZATRESLO SRBIJU: VUČIĆ REŽIRAO HAOS NA KIM UZ DOGOVOR! SVE POVEZANO S IZBORIMA I RIO TINTOM! (VIDEO)

Za današnji haos na Kosovu i Metohiji je direktno odgovoran Aleksandar Vučić, koji je u dogovoru sa Angelom Merkel dao zeleno svetlo da Albanci naprave haos sa srpskim tablicama.

Ovo za „Srbin info“ otkirva dr Marko Jakšić iz udruženja Srba s KiM „Otadžbina“ i naglašava da je sada jasno zašto su evropski parlamentarci dali onako sramotan predlog o izborima.

– Niko u opoziciji nije spreman da Kosmet preda na tacni i dopusti rudnik Rio Tinta u Srbiji. Samo Aleksandar Vučić. Zato i imamo situaciju gde su potplaćeni predstavnici Brisela ponovo dali Vučiću podršku.

Takođe, Vučić preko svoje izdajničke Srpske liste fingira nekakvu pobunu na KiM povodom ove situacije, samo da bi ugušio pravu pobunu naroda. Jer, da na ulice izađe 20.000 Srba i mirno protestuje, separatističke vlasti u Prištini bi morale da ateriraju sa planom da skidaju srpske registarske oznake, što je Vučić doduše još davno potpisao – rekao je između ostalog Jakšić.

Šta je još rekao naš sagovornik na ovu temu, pogledajte i poslušajte u video prilogu:

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …